Antena Căutare

Imaginile APOCALIPSEI. Un obiect în formă de cap de mort a trecut foarte aproape de Pământ

Enormul obiect spațial a trecut foarte aproape de Pământ sâmbătă, de sărbătoarea de Halloween, este probabil o cometă "moartă" care seamănă în mod ciudat cu un craniu

Enormul obiect spațial a trecut foarte aproape de Pământ sâmbătă, de sărbătoarea de Halloween, este probabil o cometă "moartă" care seamănă în mod ciudat cu un craniu.

Două cavități negre în loc de ochi și o gaură rotundă drept nas pe o formă albicioasă în formă de craniu: fotografia difuzată de NASA este izbitoare, scrie AFP.

"Se pare că a ales o deghizare de craniu pentru trecerea sa (pe lângă Terra) de Halloween", a glumit Kelly Fast, om de știință în cadrul NASA, citat în comunicat.

Astronomii au crezut inițial că este vorba de un asteroid, atunci când au detectat obiectul la începutul lunii octombrie și, prin urmare, l-au numit Asteroid 2015 TB145. Dar, după ce l-au observat mai bine grație telescopului cu infraroșu al NASA (telescopul IRTF) instalat în Hawaii, ei au "stabilit că este vorba cel mai probabil de o cometă care și-a pierdut materialele volatile după numeroase treceri în jurul Soarelui", explică agenția spațială americană.

Cu ajutorul unui telescop radio cu o antenă cu diametru de 305 metri, instalat la Arecibo în Puerto Rico, oamenii de știință au putut detecta, pe de altă parte, imaginile care arată strania sa asemănare cu un cap de mort, simbolul Halloween-ului, marcat în ajunul sărbătorii tuturor sfinților.

Dramă în lumea filmului. Adriana Campos a murit în accident de mașină!... INEDIT. Așa se naște și crește o stea!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x