Inacceptabil! Sucuri preparate din apă de irigat și prafuri concentrate, vândute la un festival. VIDEO

O angajată a unui stand care vindea porumb și suc a fost surprinsă cum pregătea sucul cu apă pentru irigarea spațiilor verzi și prafuri concentrate, pe care le vindea apoi adulților și copiilor

Așa se prepară sucurile vândute la stand! O vânzătoare prezentă la un festival din Botoșani a fost surprinsă cum pregătea sucul cu apă pentru irigarea spațiilor verzi și prafuri concentrate, pe care le vindea apoi adulților și copiilor

Femeia a fost filmată cum umplea bidoane de 5 l, folosind apa pentru irigarea pământului, iar mai apoi adăuga prafuri concentrate, iar sucul era gata de consum, vândut cu gheață.

Martorul a filmat momentul în care angajata standului făcea o magie, transformând prafurile în suc, iar apoi a postat imaginile pe Facebook, acolo unde au stârnit indignarea oamenilor.

Întâmplarea nefericită a avut loc la festivalul "Cornisa Aquapark& sport BOTOSANI", ocazia deschiderii unui parc acvatic în Botoşani.

Vezi imaginile video pe observator.tv.

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri