Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Poftiti pe la noi: Poftiti la munca (r)

Are bicepșii mai mari decât soțul ei, dar nu îi pasă! A dezvăluit secretul din spatele unei căsnicii perfecte. „Este tot ce contează” – Galerie foto

Nataliya Kuznetsova, campioană mondială la culturism, ai cărei bicepșii sunt mai mari decât cei ai soțul ei, a explicat care este secretul unei povești de dragoste de succes, iar acest secret nu are legătură cu aspectul fizic.

Nataliya Kuznetsova și soțul ei.

În vârstă de 28 de ani, Nataliya Kuznetsova este originară din orașul Cita, Rusia, a început să meargă la sală la vârsta de 14 ani.

Tatăl ei a încurajat-o să meargă la sală, gândindu-se că în acest fel îi va crește stima de sine. „Pe atunci eram ca un șoricel timid”, a precizat ea.

În adolescență, Nataliya Kuznetsova cântărea în jur de 40 de kilograme, iar în prezent cântărește aproximativ 90 de kilograme.

După doar trei luni de sală, antrenorul ei a întrebat-o dacă ar vrea să se pregătească pentru o competiție de culturism. Până la vârsta de 15 ani, era deja campioană în regiunea Ținutul Transbaikal.

Nataliya Kuznetsova trăiește o poveste de dragoste la care ar visa multe femei. Și-a cunoscut soțul, Yusif Eyvazov, în vârstă de 42 de ani, în urmă cu un deceniu. „Într-o relație fericită contează doar să existe iubire și sprijin, de ambele părți”, a spus ea.