Antena Căutare

Are bicepșii mai mari decât soțul ei, dar nu îi pasă! A dezvăluit secretul din spatele unei căsnicii perfecte. „Este tot ce contează” – Galerie foto

Nataliya Kuznetsova, campioană mondială la culturism, ai cărei bicepșii sunt mai mari decât cei ai soțul ei, a explicat care este secretul unei povești de dragoste de succes, iar acest secret nu are legătură cu aspectul fizic.

Are bicepșii mai mari decât soțul ei, dar nu îi pasă! A dezvăluit secretul din spatele unei căsnicii perfecte. „Este tot ce contează” – Galerie foto
Nataliya Kuznetsova și soțul ei.

În vârstă de 28 de ani, Nataliya Kuznetsova este originară din orașul Cita, Rusia, a început să meargă la sală la vârsta de 14 ani.

Tatăl ei a încurajat-o să meargă la sală, gândindu-se că în acest fel îi va crește stima de sine. „Pe atunci eram ca un șoricel timid”, a precizat ea.

În adolescență, Nataliya Kuznetsova cântărea în jur de 40 de kilograme, iar în prezent cântărește aproximativ 90 de kilograme.

După doar trei luni de sală, antrenorul ei a întrebat-o dacă ar vrea să se pregătească pentru o competiție de culturism. Până la vârsta de 15 ani, era deja campioană în regiunea Ținutul Transbaikal.

Nataliya Kuznetsova trăiește o poveste de dragoste la care ar visa multe femei. Și-a cunoscut soțul, Yusif Eyvazov, în vârstă de 42 de ani, în urmă cu un deceniu. „Într-o relație fericită contează doar să existe iubire și sprijin, de ambele părți”, a spus ea.

Un băiețel de patru ani a rămas fără un ochi. Totul a început cu o fotografie de familie: „Mi-am dat seama imediat că ce... Unul alb, altul de culoare, deși au fost născuți la câteva minute diferență! Cum a reacționat mama lor când i-a văzut. „...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x