Antena Căutare

11 idei de cadouri pentru șefi

Un cadou pentru cei ce sunt alături de noi, sprijinindu-ne în carieră, mai exact pentru șefi, reprezintă un bun semn de a ne exprima recunoștința, de a ne arăta respectul față de tot ceea ce am învățat de la aceștia.

Un cadou pentru cei ce sunt alături de noi, sprijinindu-ne în carieră, mai exact pentru șefi, reprezintă un bun semn de a ne exprima recunoștința, de a ne arăta respectul față de tot ceea ce am învățat de la aceștia. Atunci când facem referire la șefi, nu putem să nu îi considerăm mentorii noștri, coach, supervisori sau chiar parteneri de afaceri. Aceștia contribuie la dezvoltarea noastră din punct de vedere profesional și de aceea, atunci când avem ocazia este bine să ne întoarcem către ei cu un anumit cadou, un simbol al prețuirii noastre.

Mai înainte de a te îndrepta spre un anumit tip de cadou, întreabă-i și pe colegi dacă vor să se alăture deciziei tale și astfel să cumpărați ceva mai consistent. Dacă se opun, atunci ar fi bine să te orientezi către un cadou individual, mai mic, dar la fel de prețios. Atunci când te afli în această situație, de a cumpăra singur un cadou, evită-le pe cele cu tentă personală și ai în vedere întotdeauna hobby-urile sale, ceea ce îi place să facă cel mai mult. Mai mult ca sigur cadoul pe care îl vei alege va fi unul cât se poate de apreciat.

Un scaun de birou nou

Orice șef are nevoie de un scaun de calitate, întrucât stă adesea la birou și tot acest timp petrecut în fața calculatorului l-ar putea afecta. Alege dintre acele scaune directoriale de bună calitate, ergonomice, care să îi protejeze în acest fel spatele și coloana vertebrală, având astfel o postură cât mai corectă în fața calculatorului. Un astfel de scaun va fi întotdeauna binevenit și vei reuși să îi oferi un cadou cât se poate de util.

Un set de scris retro vintage, cu cerneală și stilou

Acest cadou este potrivit mai ales pentru o femeie, ele fiind adesea atrase de acest tip de produs. Șefele scriu mult, iubesc astfel de obiecte de tip vintage și astfel cadoul va fi unul apreciat.

Butonii de cămașă

Dacă ai un șef tot timpul aranjat, ce se îmbracă în costum, butonii de cămașă sunt o soluție potrivită pentru un cadou aniversar. Poți alege butoni de cămașă cu anumite simboluri care i s-ar potrivi caracterului său.

O borsetă din piele

Dacă ai un șef de care ești cât de cât apropiat și îi cunoști cât se poate de bine stilul vestimentar și preferințele, ai putea alege o borsetă din piele, unde să poată adăposti toate cele necesare atunci când pornește la o întâlnire cu anumiți parteneri, așa cum este cazul cheilor, portofelului sau actelor de identitate.

Sonerie pentru birou

Șeful tău știe de glumă? Alege o sonerie pe care să o poată folosi ori de câte ori vrea să te vadă în biroul său.

Geantă de sport

Dacă șeful tău este mereu contracronometru sau pur și simplu iubește mișcarea ai putea alege o geantă de sport pe care să o poată folosi ori de câte ori merge la un antrenament.

Ceasul de birou

Este mereu punctual, nu îi place să întârzie, așa că un ceas poate să se numere printre preferințele sale. Nu ezita să îi cumperi un ceas frumos, de calitate, care să îl impresioneze și la care să poată privi ori de câte ori are o întâlnire de afaceri sau atunci când se termină programul de lucru.

Servietă business

Șeful tău are numeroase hârtii, aruncate peste tot? O servietă business poate că l-ar ajuta să fie mult mai organizat.

Lupa

Dacă șeful tău este perfecționist din cale afară, atunci ar fi cât se poate de frumos să îi oferi o lupă, arătându-i astfel toată admirația ta cu privire la această caracteristică.

O carte

Ai o șefă care iubește să citească? O carte sau chiar o colecție de cărți va fi pe placul său mai mult ca sigur. Nu ezita să alegi un astfel de cadou aniversar.

O tablă de șah

Dacă este din cale afară de calm și calculat, piesele de șah îi vor transmite întreaga ta admirație pentru el. Alege un joc de șah cu piese de zinc, fiind calitativ mult mai rezistente decât variantele clasice, din lemn.

Toate aceste idei de cadouri îi vor mulțumi mai mult ca sigur pe șefii tăi. Pune-ți imaginația la bătaie și surprinde-ți superiorul cu un dar inspirat.

A născut, iar după 30 de minute a dat trei examene! „Pentru că mă grăbeam, travaliul nu a fost deloc dificil” - Foto... Absolvenţii care iau media 10 la bacalaureat primesc abonament gratuit la Festivalul Untold...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x