Antena Căutare

13 MILIOANE de oameni au plâns când au văzut ASTA! „Îți taie răsuflarea”! A făcut TOTUL ca să fie A LUI!

Povestea incredibilă a acestor doi tineri a devenit cunoscută în toată lumea. Peste 13 milioane de oameni au fost emoționați de gestul celor doi.

Povestea incredibilă a acestor doi tineri a devenit cunoscută în toată lumea. Peste 13 milioane de oameni au fost emoționați de gestul celor doi.

Rowden și Leizi erau logodiți atunci când tânărul a fost diagnosticat cu metastaze la ficat, în urma unui cancer la ficat. Diagnosticul a spulberat astfel visul celor doi de a rămâne împreună până la adânci bătrâneți.

Ultima dorință a bărbatului a fost aceea de a-și uni destinul cu marea lui iubire, așa că nu a renunțat la căsătorie. Apropiații celor doi au organizat astfel o nuntă chiar în salonul pacientului. Mireasa i-a stat alături până soțul ei și-a dat sufletul.

„Până când moartea ne va despărți” a venit mai repede pentru cei doi, la doar câteva ore după ceremonie. Clipul video cu povestea cuplului a devenit viral în toată lumea, adunând peste 13 milioane de vizualizări.

„A fost ca un basm trist, ce îți taie răsuflarea” au spus cei prezenți la întâmplare.

După 3 ani de relaţie a fost şocată. A aflat de ce STINGEA LUMINA când se iubeau... TOCILARUL liceului s-a transformat în IDOLUL femeilor! Imaginea face senzație pe INTERNET...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x