Antena Căutare

15 lucruri inedite despre Selena Gomez. Cel mai mare influencer pe Instagram, din lume

Selena Gomez este una dintre cele mai cunoscute și urmărite vedete ale timpurilor noastre, având peste 150.000.000 de urmăritori pe Instagram. Iată ce nu știai despre tânăra artistă.

Selena Gomez este una dintre cele mai cunoscute și urmărite vedete ale timpurilor noastre, având peste 150.000.000 de urmăritori pe Instagram. Iată ce nu știai despre tânăra artistă.

Astăzi, 22 iulie, Selena Gomez împlinește frumoasă vârstă de 22 de ani. Ea este o artistă desăvârșită, fiind cântăreață și actriță. Selena Marie Gomez s-a născut în Grand Prairie, Texas, pe data de 22 iulie 1992, părinții ei fiind Ricardo Joel Gomez și fosta actriță Amanda Zori „Mandy” Teefey (n. Cornett). Gomez a fost numită după cântăreața de muzică Tejano, Selena, care a murit după aproape trei ani de când Gomez se născuse. Părinții ei au divorțat când ea avea doar 5 ani și ea a fost crescută numai de mama ei, care a născut-o la 16 ani. Acest lucru a dus familia la probleme financiare, pentru care mama ei lupta din greu, pentru a îi dăruii o copilărie normală Selenei.

Selena Gomez – cariera de cântăreață și actriță

15 lucruri inedite despre Selena Gomez. Cel mai mare influencer pe Instagram, din lume

Selena și-a început cariera în 2002 când a debutat ca Gianna în Barney & Friends. Apoi, ea a apărut în filme precum Spy Kids 3-D: Game Over(2003) și Walker, Texas Ranger: Trial by Fire(2005). În 2006, Gomez a apărut ca invitat special într-un episod din serialul de la Disney Channel, Zack și Cody, ce viață minunată, precum și Hannah Montana. După aceasta, Selena a jucat în propriul său serial de televiziune, Magicienii din Waverly Place, difuzat pe Disney Channel.

În 2009, Selena Gomez și-a lansat primul album de studio alături de trupa sa intitulat „Kiss & Tell”. Albumul a fost un succes comercial, ajungând în Top 10 Billboard 200. Gomez și The Scene au lansat al doilea album de studio, „A Year Without Rain”, mai târziu în acel an. Albumul a intrat în Top 5 Billboard 200, și au dat naștere a două hit-uri în Top 40.

Împreună cu trupa ei, au lansat al treilea și ultimul album cu The Scene, „When the Sun Goes Down”, în 2011. Albumul a dat naștere hit-ului „Love You Like a Love Song”. După lansarea albumului, Selena a confirmat că va lua o pauză muzicală pentru a se concentra pe cariera ei cinematografică.

În afară de munca ei în industria de divertisment, Gomez este implicată în activități filantropice, prin munca de caritate și diverse cauze sociale și de mediu. Ea a colaborat cu numeroase organizații pentru cauze caritabile, în principal cu UNICEF, timp de câțiva ani. Gomez și-a înființat propria sa companie de producții, July Moon Productions, în 2008.

În toamna anului 2010, Gomez și-a lansat linia sa de haine „Dream Out Loud” prin Kmart; hainele sunt făcute din materiale ecologice sau reciclate. În 2011, ea a lansat un parfum cu numele ei. De la începutul carierei ei muzicale, Gomez a vândut 2.8 milioane de albume și 18.1 milioane de single-uri.

Lucruri neștiute despre Selena Gomez

15 lucruri inedite despre Selena Gomez. Cel mai mare influencer pe Instagram, din lume

1. Ea este unul dintre cei mai mari influenceri pe Instagram, având peste 153.000.000 de urmăritori.

2. A debutat în televiziune în show-ul Barney & Friends. Acolo a întâlnit-o pe Demi Lovato, care a devenit apoi cea mai bună prietenă a artistei.

3. Primul concert la care a mers vreodată a fost unul al lui Britney Spears.Selena își amintește că ”a fost cel mai frumos eveniment din viața mea! M-am simțit în al nouălea cer!”

4. Culoarea ei preferată este verdele.

5. Prietenii o strigă în mai multe feluri: Sel, Selly, Selenita și Conchita.

6. Mâncarea preferată este pizza. Cel mai mult îi place crusta de la feliile de pizza.

7. Selena și-a anulat concertul din 2013 pentru că se luptă cu boala Lupus - o boală autoimună care îi atacă țesuturile și organele și o fac să se simtă obosită, depresivă și fără vlagă.

8. Când vine vorba de muzică, idolii ei sunt Bruno Mars, Britney Spears, Rihanna și Skrillex.

9. Selena mănâncă lămâile goale și mai adaugă și sare peste ele.

10. În îndrăgește foarte tare pe actorul Shia LaBeouf.

11. Are cinci câini adoptați din adăposturi. Numele lor sunt Baylor, Chip, Willy, Fina și Wallace.

12. Primul sărut al Selenei Gomez a fost cu Dylan Sprouse, atât pe micul ecran cât și în viața reală. Primul sărut poate fi un eveniment destul de ciudat pentru un adolescent, mai ales dacă acest eveniment se petrece în fața camerelor de luat vederi, cum s-a întâmplat în cazul Selenei Gomez. Ea era invitată la show-ul Disney 'The Suite Life of Zack and Cody' pentru a juca rolul lui Gwen.

13. Selena Gomez a devenit ambasador UNICEF la vârsta de 17 ani, devenind astfel cea mai tânără persoană care să aibă acest rol. Misiunea organizației UNICEF este de a oferi ajutor mamelor și copiilor din țările subdezvoltate.

14. Frumoasa cântăreață ne surprinde din nou mărturisind că iubește basketul și ca tine cu echipa San Antonio Spurs. Ea a fost văzută de nenumărate ori în tribunele meciurilor de basket, susținând echipele preferate și bucurându-se de moment alături de prieteni.

15. Anul trecut, Selena Gomez a postat o fotografie pe Instagram afișând tatuajul cu numărul 7 și spunând că fiecare tatuaj pe care și l-a făcut are o semnificație deosebită pentru ea. Cu puțin timp în urmă, Selena și-a făcut cel de-al optulea tatuaj reprezentand simbolul 'două puncte'. Scopul simbolului este de a-l face pe purtător să treacă peste toate greutățile și îi amintească acestuia ca viața merge înainte.

Citește și:

Selena Gomez şi Alessandra Ambrosio au strălucit pe covorul roșu de Cannes

Selena Gomez, record pe Instagram

Primele fotografii cu Selena Gomez după ce a fost externată dintr-o clinică de psihiatrie. Care este starea artistei

Sursă foto: instragram - selenagomez

Submarinul francez La Minerve, dat dispărut acum 50 de ani, a fost găsit în largul oraşului Toulon... Mireasa, în lacrimi în noaptea nunții, din cauza mirelui. „N-o să-l iert niciodată pentru ce mi-a făcut!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x