Antena Căutare

15.000 de piese, opt zile de muncă. În două minute, imensul domino era la pământ. Rezultatul este spectaculos! (VIDEO)

O femeie a petrecut 25 de ore, timp de opt zile, aranjand 15000 de piese de domino intr-o spirala imensa. La final l-am pus la pamant, iar rezultatul este uimitor! 

O femeie a petrecut 25 de ore, timp de opt zile, aranjând 15.000 de piese de domino într-o spirală imensă. La final, l-a pus la pământ, iar rezultatul a fost uimitor!

În mai puţin de o săptămână de când a fost postat, filmuleţul a strâns peste 11 milioane de vizualizări. Toată munca s-a dus în două minute. Dar a meritat!

Rezultatul final a fost o spirală tripla, ale cărei piese au fost aranjate în aşa fel încât culorile lor să "creeze" un curcubeu. Spectaculos! Cu multă răbdare, concentrare și antrenament, oricine își poate trece în "palmares" o astfel de realizare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Salariu atractiv și un hectar de pământ în acest paradis, dar totuși nimeni nu acceptă acest job!... Fără cuvine... O tânără a surprins în imagini ultimele clipe din viaţa cățelușei sale. A doua zi și-a luat adio, iar bie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x