Antena Căutare

17 ani. 25 de tari. Aproape 800 de amintiri: Un pensionar si-a tapetat un perete al casei cu cutii de bere si suc, aduse din calatorii

Hobby inedit pentru un pensionar din Focsani. Omul si-a tapetat un perete al casei cu aproape 800 de cutii de bere si suc, toate unicat.

Le-a adunat timp de 17 ani din calatoriile sale in 25 de tari. Colectionarul focsanean isi admira zilnic neobisnuita expozitie pe care o prezinta cu mandrie tuturor prietenilor si cunoscutilor.

Dan Pavel are 64 de ani. Inginer constructor, calator impatimit si colectionar avid, si-a construit la batranete un album de amintiri mai. neobisnuit. Unul inchinat vietii lui.

De fiecare cui batut in perete, a agatat cate o poveste. In total, 794 de cutii de metal tapeteaza peretele pensionarului din Focsani. Si, in fiecare dintre ele, omul nostru este personajul principal. De la prima calatorie, in 1996. 25 de tari a adus Dan Pavel acasa, in aproape doua decenii. Si pe toate le-a batut in perete. Ca sa nu uite niciodata.

Fiecare cutie este unicat. Iar modelele romanesti sunt impletite cu cele de pe alte meleaguri.

Urmareste editia integrala a Observatorului pe AntenaPlay.ro!

Google are o noua aplicatie: SCRISUL DE MANA... Ambitie, munca si perfectionism! Vezi ce ti-au pregatit astrele pentru ziua de 29 octombrie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x