17 ani. 25 de tari. Aproape 800 de amintiri: Un pensionar si-a tapetat un perete al casei cu cutii de bere si suc, aduse din calatorii

Hobby inedit pentru un pensionar din Focsani. Omul si-a tapetat un perete al casei cu aproape 800 de cutii de bere si suc, toate unicat.

Le-a adunat timp de 17 ani din calatoriile sale in 25 de tari. Colectionarul focsanean isi admira zilnic neobisnuita expozitie pe care o prezinta cu mandrie tuturor prietenilor si cunoscutilor.

Dan Pavel are 64 de ani. Inginer constructor, calator impatimit si colectionar avid, si-a construit la batranete un album de amintiri mai. neobisnuit. Unul inchinat vietii lui.

De fiecare cui batut in perete, a agatat cate o poveste. In total, 794 de cutii de metal tapeteaza peretele pensionarului din Focsani. Si, in fiecare dintre ele, omul nostru este personajul principal. De la prima calatorie, in 1996. 25 de tari a adus Dan Pavel acasa, in aproape doua decenii. Si pe toate le-a batut in perete. Ca sa nu uite niciodata.

Fiecare cutie este unicat. Iar modelele romanesti sunt impletite cu cele de pe alte meleaguri.

Urmareste editia integrala a Observatorului pe AntenaPlay.ro!

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri