Antena Căutare

„Pe mine m-a născut tata!”. Nu, nu este o glumă! 22 de bărbați au dat naștere, în ultimul an

Copiii pot fi născuți și de… tați. Au dovedit-o 22 de tineri, care au născut anul trecut, în Australia, dintr-un total de 228 de bărbați care au experimentat sarcina, în ultimul deceniu.

Copiii pot fi născuți și de… tați. Au dovedit-o 22 de tineri, care au născut anul trecut, în Australia, dintr-un total de 228 de bărbați care au experimentat sarcina, în ultimul deceniu.

Comentând aceste date publicate de agenția guvernamentală Medicare din Australia, Lauren Rosewarne, doctor și profesor de științe sociale și politice la Universitatea din Melbourne, a declarat că poate fi „masculin” pentru un bărbat să dea naștere.

„Masculinitatea înseamnă lucruri diferite pentru oameni diferiți. Masculinitatea unuia este diferită de masculinitatea altuia”, a spus el.

Agenția guvernamentală Medicare din Australia a dezvăluit, mai exact, că 22 de bărbați transsexuali au născut în ultimul an fiscal. Un total de 228 de bărbați transsexuali au fost însărcinați în ultimul deceniu. În perioada 1993 – jumătatea anului 2009, nu a fost înregistrat nici un astfel de caz.

Doctorul Lauren Rosewarne a sugerat că oamenii au nevoie să își „ajusteze” stereotipurile legate de gen.

În viitor, ar putea deveni posibilă și sarcina la persoane care s-au născut de sex masculin, nu doar la bărbații transsexuali.

Robert Winston, un pionier în fertilizarea in-vitro, a declarat că „sarcina masculină va fi cu siguranță posibilă”, prin implantarea unui embrion în abdomenul unui bărbat, cu placenta atașată de un organ intern, precum intestinele. Apoi, nașterea s-ar face prin cezariană.

Apariție divină pe Masivul Ceahlău? O femeie a filmat o siluetă imensă înconjurată de o aură. Cum explică experții... Aruncat la ghenă, ca un gunoi! Un pui de pisică a fost salvat de un pompier care a coborât și l-a căutat pintre mormanel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x