Antena Căutare

24 DE ANI DE ANTENA 1. Ce făcea Florin Ristei, pe vremea când cel mai ambițios proiect pornea la drum: "Cu vocea, a zis mama, că nu mă priceap, dar lucrurile s-au schimbat între timp"

Ce făceaţi acum 24 de ani? Unii făceau lucruri mari: puneau bazele a ceea ce înseamnă televiziunea în România şi porneau emisia postului Antena1.

Ce făceaţi acum 24 de ani? Unii făceau lucruri mari: puneau bazele a ceea ce înseamnă televiziunea în România şi porneau emisia postului Antena1.

Se împlinesc 24 de ani de când vă intră în case şi deja intră în casele copiilor dumneavoastră de asemenea, alături de atâtea generaţii de români. Printre ei și artistul Florin Ristei, care, anul acesta a intrat în marea familie a Antenei 1.

Însă ce făcea Florin, pe vremea când un proiect ambițios pornea la drum? Îşi trăia copilăria şi cânta la... vioară/

"Eu începeam să cânt la vioară. Începutul meu muzical.. Cu vocea, a zis mama, că nu mă priceap, dar lucrurile s-au schimbat între timp", mărturiseşte artistul.

Biserica a înnebunit când a văzut ultima descoperire! Mormântul lui Iisus, o minciună care ne-a fost băgat pe gât până a... 24 de ani de Antena 1! Juratii X Factor, cel mai sincer și călduros "La multi ani!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x