Antena Căutare

25 noiembrie 2015! Ziua când PLANETA se va schimba! Profețiile CUTREMURĂTOARE ce au speriat LUMEA!

O profeție cumplită a ieșit recent la iveală. Aceasta a cutremurat lumea de pretutindeni și mulți se întreabă care va fi soarta omenirii.

O profeție cumplită a ieșit recent la iveală. Aceasta a cutremurat lumea de pretutindeni și mulți se întreabă care va fi soarta omenirii.

Se așteaptă ca aceasta să aibă loc în data de 25 noiembrie 2015, potrivit profețiiei lui Nostradamus. Acesta a spus că Lumea Nouă va fi lovită de un cutremur mare, într-o regiune din vest. Specialiștii spun că ar fi vorba despre un seism puternic ce va lovi Statele Unite, iar California ar fi locul cu pricina.

Nostradamus a spus că totul se va petrece atunci când Mercur se va afla în Săgetător, iar Mercur va fi ascuns. De aici, astrologii au dedus că ar fi vorba despre data de 25 noiembre 2015.

Cum știi dacă ești DEOCHEAT sau ți s-au făcut VRĂJI! Uite cum să te PĂZEȘTI!... Cum să-ți faci o POZĂ de PROFIL reușită!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x