Antena Căutare

Când îl întâlnești, simți că îl cunoști de-o viață: 3 semne că ai găsit sufletul pereche

Când îl întâlnești, simți că îl cunoști de-o viață: 3 semne că ai găsit sufletul pereche și ce diferențe exită între un partener de viață și cel care ți-e predestinat până la final!

Când îl întâlnești, simți că îl cunoști de-o viață: 3 semne că ai găsit sufletul pereche
3 semne ca ai intalnit sufletul pereche

Când îl întâlnești, simți că îl cunoști de-o viață: 3 semne că ai găsit sufletul pereche și ce diferențe exită între un partener de viață și cel care ți-e predestinat până la final!

Există mare diferență între noțiunea de suflet pereche și cea de partener de viață. În timp ce relația dintre tine și un partener cu care îți împarți viața poate fi bazată, în principal, pe o interdependență, adică pe satisfacerea tuturor nevoilor dintre voi (indiferent că e vorba de cele material, sexual etc), sufletul pereche apare în viața ta pentru a te salva și pentru a te ajuta să devii cea mai bună versiune a ta.

Iată 3 semne care dovedesc că ai găsit acel suflet pereche, alături de care ești în perfectă armonie și completare sprituală.

1. Vorbele nu sunt necesare- știi dinainte totul

Atunci când ai găsit sufletul pereche, cunoști, simți dinainte nevoile celuilalt. Vorbele nu sunt importante în acest caz, deoarece ambii parteneri pare că se cunosc perfect, poate din vieți anterioare. El știe ce simți și ce îți dorești uneori chiar mai bine decât tine, de aceea legătura emoțională continuă să fie trainică în orice situație, depășind granițe de timp și de spațiu.

2. Două destine diferite, același suflet

Când ai întâlnit sufletul pereche simți că ați avut vieți asemănătoare: ați trecut prin evenimente similare care v-au format ca indivizi după tipare asemănătoare. Este o relație simplă între voi și niciunul nu va face eforturi pentru a-i fi pe plac unul altuia. Sufletul pereche este unul pe care nu îl poți trăda pentru că va înțelege întotdeauna resorturile intrinseci de ude pornesc toate gândurile și acțiunile tale.

3. El vine când ești pregătit/pregătită

De altfel, sufletele pereche nu vin oricând în viața ta, ci atunci când ai cea mai mare nevoie de ele. Ele îți arată calea pe care trebuie să pășești atunci când te simți pierdut, deoarece au acea aură sfântă și strălucitoare care te aduc ”acasă”, oriunde te-ai afla cu mintea și trupul.

Budiștii spuneau despre diferența dintre iubirea vieții și sufletul pereche. Astfel că, cel care te face să tremuri din toate încheieturile și te face să-ți bată inima puternic în piept, cine îți paralizează simțurile, nu este, de fapt, sufletul pereche. Existența acestuia în viața ta îți dă pace, liniște, iar în ochii săi îți poți afla viitorul.

Fiecare dintre noi avem câte un suflet pereche, trebuie doar să fim deschiși și pregătiți să îl primim în viața noastră. Să ne deschidem sufletul și mintea pentru a putea avea alături de noi ceva atât de special.

Cerasela Rogen a devenit mamă în urma unei minuni, atunci când medicii nu i-au mai dat nicio șansă! "Măicuța Lavren... ”Nu mi se pare deloc greu, am exersat mult!” O fetiță de zece ani a câștigat un concurs de scris, deși nu are mâini...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x