Antena Căutare

5 februarie, Anul Nou Chinezesc. Tradiții, obiceiuri și simboluri

Anul Nou Chinezesc 2019. Anul Porcului de Pamant incepe pe 5 februarie 2019 si se incheie pe 25 ianuarie 2020. Pentru chinezi acest moment este cel mai important eveniment al anului. Anul Nou chinezesc cade intr-o data diferita in fiecare an, datorita calendarului chinez, bazat pe fazele Lunii.

Anul Nou Chinezesc 2019. Anul Porcului de Pământ începe pe 5 februarie 2019 și se încheie pe 25 ianuarie 2020. Pentru chinezi acest moment este cel mai important eveniment al anului. Anul Nou Chinezesc cade într-o dată diferită în fiecare an, datorită calendarului chinez, bazat pe fazele Lunii.

Tradiții, obiceiuri și simboluri. Anul Nou Chinezesc 2019

Poți obține noi energii la început de an nou, mutând mobila prin casă. Specialista Lillian Too recomandă acest truc chiar şi în grădină sau pe balconul apartamentului/terasa casei. De altfel, acesta este cel mai simplu şi eficient truc Feng Shui pentru deblocarea energiilor şi dobândirea prosperităţii, mai ales în apropierea Anului Nou Chinezesc.

Horoscop februarie 2019. Care zodii sunt vedetele lunii

Nu folosiți tacâmuri sau veselă deteriorată! pecialiștii spun că dacă mâncaţi sau beţi din aceste vase nu faceţi decât să atrageţi pierderi financiare şi ghinioane şi reprezintă un Feng Shui negativ pentru Noul An. De asemenea, vă poate afecta pe plan profesional, mai ales în ascensiunea în carieră. Este de bun augur să mâncaţi şi să beţi din vase noi pentru a atrage prosperitatea şi norocul.

Familiile chineze îşi decorează uşile caselor cu hârtie roşie decupată în forma cuvântului 'fu', care înseamnă 'noroc', dar şi cu imagini care reprezintă peşti, lilieci şi alte animale care corespund anului respectiv - în cazul de faţă, mistreţul. Tocurile uşilor sunt decorate cu binecuvântări scrise pe hârtie roşie.

Descoperire incendiară la o fabrică de chipsuri din Hong Kong!... Cel mai bogat an din ultimii 30. Zodii norocoase în Noul An Chinezesc: Astrele se aliniază în casa banilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x