Antena Căutare

5 idei de locuri în care îți poți sărbători ziua de naștere

Ziua de nastere reprezinta pentru majoritatea dintre noi un bun prilej de a sarbatori si de a ne intalni atat cu prietenii cat si familia. Da, varsta e doar un numar si trebuie tratata ca atare, iar mai importanta este starea de spirit.

Ziua de nastere reprezinta pentru majoritatea dintre noi un bun prilej de a sarbatori si de a ne intalni atat cu prietenii cat si familia. Da, varsta e doar un numar si trebuie tratata ca atare, iar mai importanta este starea de spirit.

Daca in anii copilariei venirea acestui eveniment insemna pentru tine doar joaca cu gasca de amici, odata cu trecerea anilor lucrurile devine ceva mai complexe: in primul rand trebuie sa te gandesti ce iti doresti cu adevarat sa faci, sa cauti o locatie potrivita pentru o petrecere pe masura, sa iti stabilesti un plan cu toate detaliile si nu in ultimul rand sa te incadrezi intr-un buget anume.

Indiferent alegerea pe care o vei face, distractia ar trebuie sa fie cuvantul de ordine. In acest sens, ti-am pregatit cateva idei care se pot transforma in petreceri memorabile daca ai alaturi si oamenii potriviti:

Party in club cu toti prietenii

Ziua ta de nastere nu poate trece ca un eveniment oarecare daca esti genul petrecaret si iti place sa fii inconjurat de foarte multa lume. Asadar, o petrecere in club poate fi o varianta daca iti doresti ca lumea sa se distreze pana in zori. Pe langa faptul ca intr-un astfel de loc, spatiul este destul de generos, muzica e pe toate gusturile si in plus, cine ar putea sa iti refuze o astfel de invitatie?!

O masa la restaurant cu apropiatii

Daca esti genul ceva mai linistit, dar nu ai vrea totusi ca aceasta zi sa treaca neobservata, un restaurant cu muzica live ar putea fi o varianta pe care merita sa o iei in calcul. Pe langa o ambianta placuta si gata oricand de o distractie pe cinste, aici va puteti bucura de preparate delicioase care impaca gusturile si celor mai pretentiosi dintre invitati.

Un city break alaturi de partenerul tau

Nu am putea sa uitam de genul romantic care doreste clipe de neuitat alaturi de partenerul sau. Intr-o astfel de situatie, un city break este raspunsul de care ai nevoie. Pe langa momente speciale alaturi de persoana iubita, o deconectare de cateva zile te poate imbogati la nivel energetic si cultural. Unde mai pui ca s-ar putea sa te coste si mult mai ieftin decat o petrecere cu toata gasca?!

Petrecere in familie

Daca de obicei timpul nu iti permite sa fii atat de mult pe cat ti-ai dori preajma familiei, ziua de nastere serbata de ea iti poate strange toate dorintele laolalta. Si cum nicaieri nu e mai bine ca acasa, probabil ca ai putea sa pui la punct pregatirile necesare aniversarii din acest an. Dar asteapta-te ca lista invitatilor sa se modifice chiar si pe ultima suta de metri, familia este intotdeauna imprevizibila!

Distractie la piscina

Vremea e numai buna de o petrecere la piscina si conversatii lungi pana dimineata. In functie de preferinte si de disponibilitatea locatiei pe care o vizezi ca fiind cea mai potrivita, personalizeaza spatiul astfel incat sa se regaseasca la fiecare pas tusa personala. Trebuie fie evident ca tu esti acolo, nu-i asa?!

Diamant roz de 19 carate, scos la licitație. Valorează o avere!... Viața bate filmul! Cum a descoperit o femeie că fiica ei trăiește, la șase ani după ce i s-a spus că fetița a murit arsă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x