Antena Căutare

6.06.2016, o coincidență unică, marcată de cifra necuratului, 666! Luna Iunie, sub semnul fiarei apocaliptice? Ce ne așteaptă!

666! Cifrele care bagă omenirea în sperieţi! Ei bine, luna iunie are trei zile de foc marcate de 666!

666! Cifrele care bagă omenirea în sperieţi! Ei bine, luna iunie are trei zile de foc marcate de 666! Astazi este prima dintre ele şi, concidenţă sau nu, nenorocirile deja se întâmplă!

Conspiraţie masonică, apocalipsă, semnul fiarei, întruparea anti-Hristului, simbol satanic, Diavol, influenţă extraterestră sau, pur şi simplu, isterie nefondată? Ce ne aşteaptă în aceată lună?

În studioul Antenei Stars, un numerolog și un astrolog au deslușit ”cifra necuratului” și au oferit previziunile lunii iunie, Cireșar marcat de coincidențe stranii.

Numerologul spune că are semnificații pozitive, pentru că se face un calcul amănunțit: 6+6+2016.

Semnificațiile esoterice ale lui 666

Există în Biblie o profeție – Apocalipsă lui Ioan – care pomenește despre un mare guvern mondial. O caracteristică fundamentală a acestei guvernări va fi un sistem economic în care fiecare om va avea asociat un număr. Fără acest număr, nimeni nu va putea cumpăra sau vinde. Pentru a obține acest număr, oamenii vor trebui să jure credintă și loialitate fată de acest guvern mondial și fată de religia mondială stabilită atunci. Biblia spune că persoană care va primi acest număr nu va mai putea fi salvată.
De ce primirea acestui număr este un act atât de greșit? Apocalipsă lui Ioan spune că oamenii vor primi acest număr numai cu condiția de a se supune și de a jura credință Antichristului.

Turiștii aflați la plajă au încremenit! Au crezut că văd extratereștri ieșind din nisip! (VIDEO)... Xena, prințesa războinică, ar putea lua lecții de la ea! O tânără din Ucraina este un pachet de mușchi și un infinit de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x