Antena Căutare

7 aprecieri pe care le iei drept complimente, dar sunt de fapt jigniri

Ti s-a parut in ultima vreme ca esti mai apreciata ca niciodata? Poate ti s-au facut complimente din toate partile - colegii de birou par imposibil de amabili iar prietenele sunt excesiv de dragute. Inainte sa incepi sa cauti motive pentru comportamentul lor, gandeste-te daca nu cumva complimentele au fost de fapt, jigniri.

1. Nu esti grasa, esti frumoasa!

Cu alte cuvinte, da, ai pus cateva kilograme in plus pe tine, da, lumea observa ca esti plinuta, dar inca nu esti obeza. Pe de alta parte, acesta este alt mod de a spune "cand vei fi obeza, ia-ti adio de la frumusete"!

2. Nu te gandi la ce cred barbatii despre tine.

O astfel de replica este nu doar inutila - pentru ca femeile se vor gandi intotdeauna ce crede sexul opus despre ele - ci si batjocoritoare. Venita din partea unei prietene cuplate, un astfel de sfat nu te incurajeaza ci arata cat de putin ii pasa daca tu vei gasi dragostea in curand.

3. Nu esti ca celelalte ...

Negatia asta implica faptul ca da, esti ca celelalte blonde/femei obsedate de cariera/mamici extrem de grijulii, dar dintr-un motiv necunoscut (probabil inexistent), esti si exceptia de la regula. Daca ti se spune asa ceva, nu fii bucuroasa la gandul ca esti o exceptie, ci vezi ce se ascunde in spatele "complimentului".

4. Cat de mult curaj trebuie sa ai daca porti asta!

Atunci cand look-ul tau normal este luat drept bizar/excentric/o dovada de curaj, este clar ca ridici semne de intrebare cu ceea ce porti. Ideea, in sine, nu este de condamnat, dar faptul ca cineva incearca sa te umileasca in acest mod, da. Nu confunda mila cu admiratie.

5. Ai mai slabit!

Atunci cand nu incerci sa slabesti, o astfel de declaratie te poate soca; mai ales cand persoana care iti spune asta are o expresie oripilata pe fata.

6. E atat de "perfect" pentru tine!

Daca ai fost vreodata la cumparaturi cu prietenele si una dintre ele ti-a sugerat sa cumperi ceva ce pare "perfect" pentru tine, desi arata oribil, atunci stii la ce ma refer.

7. Arati atat de bine azi!

Acest gen de compliment este asteptat de femei zilnic. Atunci cand se termina cu "azi" insa, expresia demoralizeaza.

Imaginatie fara limite: Un chinez si-a camuflat broasca testoasa intr-un hamburger... Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce-ti rezerva astrele pe 3 august!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x