Antena Căutare

A aflat că are o boală gravă în timpul unei vizite la un obiectiv turistic! Ce a văzut în corpul ei pe o cameră cu termoviziune a șocat-o! „Mi-a salvat viața”

s-a dus la un O femeie a aflat că suferă de o boală gravă în timpul unei vizite la un obiectiv turistic din Edinburgh, unde s-a văzut filmată de o cameră cu termoviziune. În imagine, a observat un detaliu alarmant și a apelat de urgență la ajutorul medicilor.muzeu și a aflat că are cancer

O femeie a aflat că suferă de o boală gravă în timpul unei vizite la un obiectiv turistic din Edinburgh, unde s-a văzut filmată de o cameră cu termoviziune. În imagine, a observat un detaliu alarmant și a apelat de urgență la ajutorul medicilor.

Femeia, Bal Gill, vizita Camera Obscura & World of Illusions din Edinburgh, Scoția, când a făcut descoperirea ce a înspăimântat-o.

Când a ajuns la un consult medical, Bal Gill i-a spus doctorului că a observat ceva straniu în zona sânilor, pe imaginea ei captată de o cameră cu termoviziune.

„Am observat o pată roșie, ce indică temperatură mare, pe sânul meu stâng. Am făcut o poză și mi-am continuat drumul, alături de familia mea”, a spus femeia.

Ea a aflat că suferea de cancer la sân, în fază incipientă. A suferit intervenții chirurgicale ce i-au salvat viața, după care le-a scris reprezentanților obiectivului turistic.

„Am vrut doar să vă mulțumesc. Fără acea cameră, nu aș fi aflat niciodată”, a scris ea.

„Nu am realizat că acea cameră cu termoviziune pe care o deținem poate detecta simptome cruciale în acest mod. Este minunat că Bal a remarcat detaliul în imagine și a acționat imediat. Am fost foarte impresionați de povestea ei, deoarece cancerul de sân este foarte aproape de casă pentru mine și mai mulți colegi. Îi dorim lui Bal să se recupereze repede și sperăm să o întâlnim, alături de familia ei”, a spus Andrew Johnson, managerul obiectivului turistic.

Lucrarea "Lecţia" de Tonitza, adjudecată la 190.000 de euro... De 12 ani, Lisa sughiță de peste 100 de ori pe zi. Totul a început în timp ce era însărcinată. „Simt că voi face asta pâ...
Zodii norocoase în ziua de 28 mai 2023. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrele vorbesc despre trei zodii norocoase în ziua de 28 mai 2023. Acești nativi se vor bucura...
Horoscopul zilei de 28 mai 2023. Gemenii trebuie să fie atenți la sănătatea lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 mai 2023 spune că nativii din zodia Gemenilor ar trebui să fie mult mai...
Parteneri
Cofeina pentru ten. Ce beneficii are și cum se folosește
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x