Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Sacrificiul

A aflat că are o boală gravă în timpul unei vizite la un obiectiv turistic! Ce a văzut în corpul ei pe o cameră cu termoviziune a șocat-o! „Mi-a salvat viața”

s-a dus la un O femeie a aflat că suferă de o boală gravă în timpul unei vizite la un obiectiv turistic din Edinburgh, unde s-a văzut filmată de o cameră cu termoviziune. În imagine, a observat un detaliu alarmant și a apelat de urgență la ajutorul medicilor.muzeu și a aflat că are cancer

O femeie a aflat că suferă de o boală gravă în timpul unei vizite la un obiectiv turistic din Edinburgh, unde s-a văzut filmată de o cameră cu termoviziune. În imagine, a observat un detaliu alarmant și a apelat de urgență la ajutorul medicilor.

Femeia, Bal Gill, vizita Camera Obscura & World of Illusions din Edinburgh, Scoția, când a făcut descoperirea ce a înspăimântat-o.

Când a ajuns la un consult medical, Bal Gill i-a spus doctorului că a observat ceva straniu în zona sânilor, pe imaginea ei captată de o cameră cu termoviziune.

„Am observat o pată roșie, ce indică temperatură mare, pe sânul meu stâng. Am făcut o poză și mi-am continuat drumul, alături de familia mea”, a spus femeia.

Ea a aflat că suferea de cancer la sân, în fază incipientă. A suferit intervenții chirurgicale ce i-au salvat viața, după care le-a scris reprezentanților obiectivului turistic.

„Am vrut doar să vă mulțumesc. Fără acea cameră, nu aș fi aflat niciodată”, a scris ea.

„Nu am realizat că acea cameră cu termoviziune pe care o deținem poate detecta simptome cruciale în acest mod. Este minunat că Bal a remarcat detaliul în imagine și a acționat imediat. Am fost foarte impresionați de povestea ei, deoarece cancerul de sân este foarte aproape de casă pentru mine și mai mulți colegi. Îi dorim lui Bal să se recupereze repede și sperăm să o întâlnim, alături de familia ei”, a spus Andrew Johnson, managerul obiectivului turistic.