Antena Căutare

A aflat că partenerul ei are încă două iubite și a pus la cale un plan de răzbunare. Tânăra este acum virală

O tânără a povestit în mediul online cum s-a răzbunat pe iubitul ei, după ce a aflat că acesta mai are încă două iubite, simultan. Clipul a devenit viral!

A aflat că partenerul ei are încă două iubite, simultan și a pus la cale un plan de răzbunare. Femeia a devenit virală Galerie
A aflat că partenerul ei are încă două iubite, simultan și a pus la cale un plan de răzbunare. Femeia a devenit virală | Shutterstock

Tatty, așa cum este cunoscută pe platforma TikTok, a reușit să devină virală, după ce a postat un clip în care a detaliat pas cu pas cum s-a răzbunat pe partenerul infidel. Cei doi aveau o relație de trei ani și plănuiau ca în viitorul apropiat să se căsătorească.

Citește și: A aflat că a fost înșelată și s-a răzbunat pe viitorul soț chiar în ziua nunții. Ce a făcut tânăra: „Adevărul despre Alex”

Tânăra a aflat că iubitul ei o înșela cu două femei, simultan

După ce a aflat că iubitul ei a înșelat-o cu două femei, Tatty a pus la cale un plan prin care să se răzbune, pe care l-a împărtășit, apoi, și comunității sale din mediul online.

Articolul continuă după reclamă

Descoperirea a fost cu atât mai greu de acceptat, întrucât ea renunțase la carieră și se mutase din orașul natal doar pentru a fi alături de iubitul ei. Tânăra a mai dezvăluit că ea a fost cea care și-a susținut partenerul atunci când acesta a decis să se întoarcă la universitate, acoperindu-i toate cheltuielile, potrivit Cancan.

În plus, Tatty asigura totul, de la casă, mașină și până la contul bancar comun.

„Am aflat acum mai bine de o lună că ticălosul ăsta ma înșală cu două femei diferite. Una dintre ele este asistentă la universitatea lui, iar cealaltă este prietena celui mai bun prieten al lui. Am fost alături de el când a decis să se întoarcă la școală și i-am oferit tot, apoi m-a înșelat.”, a spus Tatty pe TikTok, notează sursa citată.

Răzbunarea tinerei a devenit virală

Tatty a povestit că a organizat o petrecere, eveniment la care a fost invitată și familia lui. Acolo, ea și-a propus să îl demaște pe iubitul infidel și să le arate tuturor capturi de ecran din conversațiile lui cu cele două femei.

La final, ea avea să îl anunțe că trebuie să părăsească locuința. Înainte de a-și pune planul în practică, tânăra a împachetat toate obiectele de valoare din casa lor, le-a depozitat în valize și le-a ascuns în mașina ei.

„Mâine îi vor distruge viața. Va fi greu să-l dau afară pe nemernic, dar voi supraviețui. Am rezistat o lună, ceea ce este suficient timp pentru a planifica ceea ce îmi place să numesc <<ziua în care lumea lui va arde>>. Fratele meu va veni mâine, în timpul petrecerii, și va lua mașina pe care prietenul meu o conduce în mod normal, dar care este pe numele meu. Contul comun este deja gol. El crede că la acest eveniment vom anunța logodna noastră în fața familiei sale. Totuși, ceea ce se va întâmpla este că eu voi anunța plecarea lui din viața mea. Voi începe prin a le arăta capturi de ecran cu ceea ce el le-a spus acestor fete și cu multe alte lucruri. Îi voi înmâna apoi notificarea de a părăsi locuința, deoarece am rupt deja contractul nostru de închiriere și trebuie să părăsim casa până la sfârșitul lunii. ”, a spus tânăra, potrivit Cancan.

Înainte de a scăpa definitiv de iubitul ei, tânăra și-a asigurat un loc de muncă și a plănuit să se mute într-un alt stat american.

Citește și: „Dulce răzbunare” Nu a primit cadou de Valentine’s Day și s-a răzbunat pe iubit. Imaginile au devenit virale

Clădirea ai cărei 20.000 locuitori nu trebuie să iasă niciodată din casă. Cum e posibil. Unde e situată... Adriana Iliescu, la un pas să fie întrecută de o femeie din Italia. La ce vârstă înaintată a născut Flavia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Mireasa sezonul 9, 25 iunie 2024. Elena s-a destăinuit în fața Mariei Lungu: Sunt îndrăgostită!
Mireasa sezonul 9, 25 iunie 2024. Elena s-a destăinuit în fața Mariei Lungu: Sunt îndrăgostită! Marti, 25.06.2024, 16:35
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x