Antena Căutare

A aflat că suferă de o boală rară și gravă după ce a privit mai atent o fotografie veche. Ce a îngrijorat-o

Shari Dawson a vrut să se uite la fotografiile pe care le-a făcut atunci când a mers într-o călătorie în Europa și, cu această ocazie, a dat peste un selfie în care zâmbea larg. Atunci și-a dat seama că suferă de ceva grav. Iată ce a putut descoperi!

A aflat că suferă de o boală rară și gravă după ce a privit mai atent o fotografie mai veche. Ce a îngrijorat-o Galerie
A aflat că suferă de o boală rară și gravă după ce a privit mai atent o fotografie mai veche. Ce a îngrijorat-o | Shutterstock

De regulă, oamenii devin nostalgici atunci când privesc fotografii care îi surprind în momente fericite ale vieții lor. Însă, nu același lucru îl putem spune despre o femeie din Australia care, după ce a privit mai atent o poză realizată la vârsta de 21 de ani, a făcut o descoperire îngrijorătoare.

Citește și: Ce i s-a întâmplat femeii care mănâncă 22 de ouă în fiecare zi și un pachet de unt la masă. Oamenii sunt îngrijorați când o văd

Ce a observat femeia la fotografia făcută în urmă cu zece ani

Shari, acum în vârstă de 32 de ani, a văzut că zâmbetul ei arăta complet diferit în urmă cu câțiva ani. De asemenea, tânăra a observat și alte schimbări care i-au stârnit îngrijorarea, potrivit New York Post.

„Întotdeauna am avut mușcătura normală, dar am observat că dinții de jos se atingeau de cei de sus când închideam gura. M-am gândit că este ciudat, că înainte nu puteam să fac asta nici dacă mă străduiam.”, a spus Shari Dawson, potrivit sursei citate.

Pe lângă nasul și ochii care arătau diferit, Shari și-a dat seama că și picioarele i-au crescut, ajungând să își cumpere încălțăminte cu un număr mai mare. Pentru că schimbările fizice au fost graduale, niciunul dintre apropiați nu le-a observat.

Adevărata îngrijorare s-a produs atunci când Shari a început să sufere de migrene. Durerile de cap deveniseră atât de puternice și intense încât ea a avut nevoie de o săptămână de concediu, pentru că nu își putea ține ochi deschiși.

Potrivit New York Post, în martie 2020, migrenele s-au intensificat atât de mult încât Shari a ajuns la urgențe. Femeia a fost supusă mai multor teste, iar medicii au constatat că avea o tumoare la glanda pituitară din creier, care era în creștere de câțiva ani. S-a descoperit că tumoarea sângera, astfel că Shari a fost dusă de urgență în sala de operații, unde medicii i-au îndepărtat cea mai mare parte a tumorii.

Cu toate acestea, Shari a aflat că există o tumoare reziduală într-o zonă care era inoperabilă, astfel că i s-au administrat medicamente, ea urmând tratamentul și în momentul de față.

Ce diagnostic a primit femeia

Din cauza tumorii, Shari a fost diagnosticată și cu acromegalie, o boală hormonală care poate provoca o creștere anormală a mâinilor, picioarelor și feței, ca urmare a supraproducției de hormoni de creștere de către glanda pituitară.

Potrivit 9News, citat de digi24.ro, se presupune că boala afectează între 715 și 3500 de australieni, fiind adesea diagnosticată greșit. Simptomele precoce ale acromegaliei pot include migrene, vărsături, creșterea mâinilor și picioarelor, spații între dinți, o linie pronunțată a maxilarului, îngroșarea pielii și chiar a vocii.

Citește și: O femeie a primit de la vecinul ei un bilet și nu i-a venit să creadă când a citit ce i-a scris bărbatul despre fiica ei, de 4 ani

O femeie împărtășește „cel mai bun" truc pentru a nu aluneca pe gheață. Nu costă nimic și scapi de accidentări... Ce este creatura de culoarea sângelui care a eșuat la mal. Asemănarea cu creierul uman i-a speriat pe turiști...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x