Live acumObservator 19
Prime Time 20:00Sacrificiul

A angajat pe cineva care să-i omoare părinții și l-a plătit cu banii de pe cardul furat de la ei! Gestul inexplicabil pe care l-a făcut o adolescentă

O fată din Florida, în vârstă de 17 ani, a fost arestată după ce i-a furat cardul de debit al părinților ei și apoi l-a folosit pentru a plăti două persoane ca să-i ucidă.

A angajat pe cineva care să-i omoare părinții și l-a plătit cu banii de pe cardul furat de la ei! Gestul inexplicabil pe care l-a făcut o adolescentă

O fată din Florida, în vârstă de 17 ani, a fost arestată după ce i-a furat cardul de debit al părinților ei și apoi l-a folosit pentru a plăti două persoane ca să-i ucidă.

Alyssa Michelle Hatcher a fost arestată luni, de către Departamentul de Poliție din Umatilla. De atunci, studenta liceului din U

matilla a fost acuzată de două acțiuni de solicitare penală pentru ucidere din culpă și un număr de furt, potrivit declarației de arestare a Biroului Șerif al comitatului Lake County.

Planul a început să se desfășoare după ce un martor minor a contactat departamentul de poliție pentru a-i anunța că Hatcher, tânăra de 17 an, i-a oferit unui prieten „mulți bani” pentru a-i găsi pe cineva care să fie capabil să-i omoare părinții.

După o anchetă s-a descoperit că adolescenta a furat cardul de debit al părinților și l-a folosit pentru a finaliza două tranzacții: una pentru 503 dolari, alta pentru 926,40 dolari, ambele plăți fiind acordate către două persoane diferite, potrivit declarației de arestare.

Sergentul Fred Jones din biroul șerifului a declarat: „Potrivit anchetatorilor, suspectul a furat cardul de debit al părinților și a făcut două tranzacții separate retrăgând fonduri pentru a plăti persoanele fizice pentru a efectua crima. Suspectul minor a fost plasat în arest și transportat la închisoarea din regiunea Lake unde a fost anchetat și a fost transmis la Departamentul de Justiție Juvenilă”.

Conform raportului Fox35, detectivul D. Causey a luat legătura cu iubitul lui Hatcher pentru a încerca să ajungă în baza complotului sinistru.

El i-a spus detectivului că Hatcher a fost văzută ultima oară luni dimineață, 9 septembrie, la o farmacie cunoscută.

Într-un interviu înregistrat, Hatcher a recunoscut totul, spunând că a furat cardul și a făcut două tranzacții. Cu toate acestea, a intrat în detalii suplimentare: Hatcher a adăugat că 100 de dolari ai primei tranzacții au fost folosiți pentru a cumpăra cocaină. Cei 400 de dolari au fost dați unei persoane care să-i omoare părinții. După ce prima persoană nu a reușit să efectueze crima, Hatcher a spus că a dat 900 de dolari unui „bărbat negru” pentru a finaliza licitația.

Potrivit declarației, părinții lui Hatcher urmăresc acuzațiile împotriva ei.

Sursă: UNILAD