Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

„Elodia” a reapărut! Mesajul postat pe Facebook, care a stârnit rumoare în mediul online: „Până când moartea vă va despărți”

Cazul Elodia Ghinescu continuă să aprindă imaginația românilor, iar apariția unor fotografii pe rețelele de socializare, a început să agite din nou spiritele între cei care au urmărit cu atenție dispariția celebrei avocate

Cazul Elodia Ghinescu continuă să aprindă imaginația românilor, iar apariția unor fotografii pe rețelele de socializare, a început să agite din nou spiritele între cei care au urmărit cu atenție dispariția celebrei avocate.

De curând, un mesaj apărut pe o pagină de Facebook cu numele Elodiei Ghinescu și care a fost creată de către internauții cu un simț al umorului lugubru, i-a stârnit pe followeri, care s-au întrecut în comentarii mai mult decât amuzante.

Mesajul „Elodiei” este unul cât se poate de amuzant și creepy totodată. Cel/cea care administrează pagina respectivă a scris: „Gata, m-am întors din vacanță”.

Postările pe respectiva pagină a rețelei de socializare au strâns destule aprecieri, iar atunci când vine vorba despre starea civilă a „Elodiei”, lucrurile sunt foarte clare: „Într-o relație cu Cristian Cioacă”!

Recomandari