Antena Căutare

A apărut primul preot robotizat, capabil să dea binecuvântare credincioșilor! Privești și te minunezi!

Oricât de greu ar părea de crezut, într-un oraș din Germania a apărut primul preot robotizat, care spune rugăciuni și oferă binecuvântare.

Oricât de greu ar părea de crezut, într-un oraș din Germania a apărut primul preot robotizat, care spune rugăciuni și oferă binecuvântare.

Și ca totul să fie cât mai tare, chiar și numele îi e predestinat: „BlessU-2” (în traducere, „Și tu să fii binecuvântat”). Deci avem practic de-a face cuun preot...robotizat!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Robotul are lumini în mâini pentru a-i spori efectul artistic și este capabil să recite versuri din Biblie, în funcție de opțiunea aleasă de credincios.

Totul a fost conceput chiar de o biserică din orașul german Witteberg, cu scopul de a fi în pas cu tehnologia.

Un incident similar s-a petrecut tot în Germania! Un automat pentru rugăciuni a fost instalat pe aeroportul din Stuttgart. Bagi fisa, alegi religia și te rogi!

Țeapa supremă! Cum a fost păcălit un tânăr din Bucureşti să cumpere o maşină nouă la mâna a doua!!!... O ciobăniţă a reuşit să câştige un ultramaraton de 50 de km. A alergat în haine tradiţionale şi echipată doar cu o sticl...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x