Antena Căutare

A avut cei mai mari sâni falși din lume, până i-a explodat bustul. Cum arată controversata Mary fără implanturile uriașe

Mary Magdalene a fost nevoită să-și micșoreze bustul după ce unul dintre implanturi s-a spart. Iată cum arată acum pieptul ei.

colaj de imagini cu mary magdalene cu implanturile de 20 kg Galerie
A avut cei mai mari sâni falși din lume, până i-a explodat bustul. Cum arată controversata Mary fără implanturile uriașe | Profimediaimages.ro

Mary Magdalene s-a operat pentru prima dată la 21 de ani. La acea vreme, își dorea sâni mai mari și a apelat la ajutorul unui medic dentist pentru a își face moftul. Rezultatul nu a fost cel scontat, așa că a continuat să se opereze.

În următorii patru ani, Mary recunoaște că a făcut atât de multe intervenții încât nu mai știe numărul.

Dintre cât își amintește, Mary a spus că a avut nenumărate proceduri de umplere a buzelor și obrajilor, o mulțime de liposucții, trei ridicări de fese, cinci operații la sâni, cinci runde de injectări în zona posteriorului și două operații în zona intimă.

Citește și: Femeia cu cele mai mari buze din lume plănuiește să aibă și cei mai mari pomeți. Ce intervenții estetice mai are în plan

„Nu voi înceta niciodată să mă operez atâta timp cât mă face fericită”, a insistat ea. „Nu există un punct final. Este un lucru pentru totdeauna. Operațiile necesită întreținere pentru totdeauna și îmi place să-mi schimb aspectul”, a spus femeia în urmă cu câțiva ani.

La vremea respectivă avea un bust enorm, cu sâni care erau mai mari decât o minge de baschet. Însă recent a suferit un accident și unul dintre implanturi a explodat.

A avut cei mai mari sâni falși din lume, până i-a explodat bustul. Cum arată fără implanturile uriașe controversata Mary

De curând, unul dintre implanturile lui Mary s-a spart luna trecută, lăsând-o cu un sân mai mic și piele lăsată. Astfel, femeia a fost nevoită să își micșoreze bustul, trecând de la implanturi de 5.000 cc la doar 700 cc. Acum are o greutate mai mică cu 20 de kilograme.

Mary spune că după operație are acum o cupă C, diferență majoră față de perioada în care avea un bust generos, cupa K. E mulțumită de rezultat, mai ales că sânii ei erau atât de afectați încât nu mai avea țesut.

Citește și: Numai cei cu inteligență peste medie pot găsi șase cuvinte ascunse în livada cu mere. Iluzia optică ce a făcut furori pe internet

Pe lângă operația de micșorare a sânilor, Mary spune că chirurgii plasticieni au efectuat și un lifting, un schimb de implanturi și o liposucție.

Procesul de vindecare a fost brutal, a făcut o infecție, febră și a avut nevoie de antibiotice. Cu toate acestea, spune că se simte mai bine acum.

Pare că întâmplarea a făcut-o să se prețuiască mai mult. Mary spune că și-a făcut și ea o nouă intervenție în zona intimă, așa că nu mai pretinde că are "cel mai gras vagin din lume".

Numai cei cu inteligență peste medie pot găsi șase cuvinte ascunse în livada cu mere. Iluzia optică ce a făcut furori pe... Cum recunoști o femeie Alpha. Cele 12 caracteristici ale femeilor care domină orice fel de bărbat și nu le doboară nimic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x