Antena Căutare

A băut apă de ploaie, strânsă într-un pachet de gumă! O femeie a supravieţuit şase zile blocată în maşină, după ce a făcut accident

O femeie din Belgia poate spune că a avut ghinionul, apoi norocul vieţii sale: a supravieţuit şase zile blocată în maşină, după ce a făcut accident într-o zonă izolată!

O femeie din Belgia poate spune că a avut ghinionul, apoi norocul vieţii sale: a supravieţuit şase zile blocată în maşină, după ce a făcut accident într-o zonă izolată!

Femeia, în vârstă de 45 de ani, nu a mai fost văzută din momentul în care şi-a alimentat autoturismul, la o benzinărie.

Îngrijoraţi, membrii familiei au postat afişe cu chipul său, în speranţa că vor primi informaţii. În cele din urmă, maşina a fost găsită răsturnată într-un şanţ, abia peste șase zile!

Femeia se afla înăuntru, grav rănită şi imobilizată, dar conştientă.

A fost internată în spital, iar acum viaţa sa nu mai este în pericol. Ea a povestit că, timp de şase zile, a băut apă de ploaie ca să reziste temperaturilor foarte ridicate, folosind un pachet de gumă pe care îl avea prin mașină.

Femeia a îndurat temperaturi de până la 40 de grade Celsius în primele zile, dar ploaia ce a apărut după câteva zile a salvat-o și i-a făcut calvarul mai ușor de îndurat. Fără hrană timp de șase zile, bând doar apă de ploaie în cantități mici, îndurând temperaturi sufocante și dureri, ea a reușit să supraviețuiască și povestea sa a uimit o lume întreagă.

Texte inedite de Marcel Proust, publicate în octombrie... Potrivit unui studiu efectuat de cercetătorii din Germania, Luna ar fi cu 100 de milioane de ani mai veche decât se cred...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x