Antena Căutare

A baut aproape jumatate de litru de vodca si s-a prabusit peste scaunul cu rotile

O britanica in varsta de 54 de ani s-a prabusit peste propriul scaun cu rotile dupa ce a consumat 300 de mililitri de vodca la masa de pranz.

Indiferent de varsta femeile din insula britanica raman la fel de non-conformiste.

O doamna respectabila din Tara Galilor s-a prabusit peste propriul scaun cu rotile, incident, care-n prima faza, a fost privit cu ingrijorare de catre martorii oculari. Aflati in apropiere, doi politisti au ajutat-o sa se replieze, timp in care au simtit un puternic miros de alcool. Oamenii legii au rugat-o pe Tina Morris (54 ani) sa sufle in fiola, insa aceasta i-a refuzat cu vehementa sa dea curs “invitatiei”, sustinand ca nu a baut “decat” 300 de mililitri de vodca in timpul mesei de pranz. Socati la auzul acestei vesti, politistii au ridicat-o pe doamna serios afumata si au dus-o direct la sectie unde au amendat-o cu 35 de lire sterline. Femeia a continuat sa protesteze afirmand ca motivul pentru care nu a mai nimerit scaunul cu rotile a fost de fapt o puternica durere de spate.

Prietenul la nevoie se cunoaste! O demonstreaza doi catelusi, "tovarasi" de joaca, din Statele Unite... Fata cu doua fete!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x