Antena Căutare

A castigat 2,5 milioane de dolari pana la 21 de ani si i-a pierdut in 12 luni

Un antreprenor web care avea o avere de 2,5 milioane de dolari pana la 21 de ani a ramas pe drumuri in mai putin de 12 luni, scrie Daily Mail.

Andrew Fashion a renuntat la viata de liceu pentru a trai ca un star, cu un profit de 100,000 de dolari pe luna, o casa de lux in Los Angeles si mai multe masini de top.

Tanarul se obisnuise sa parieze multi bani in Las Vegas sau sa cheltuiasca sume importante pe capricii in Londra, Florida sau Hawaii. Dar in mai putin de un an, site-ul ce customiza paginile MySpace si care ii permitea acest stil de viata luxos si-a pierdut din valoare, astfel ca acesta a ramas fara bani.

"Eram tanar si inconstient. Aveam asa de multi bani, totul s-a intamplat asa de repede. Dintr-o data totul a disparut", a spus acesta.

Tanarul, pe numele sau adevarat Thompson, si-a construit reputatia siteului dupa luni de munca, dar o schimbare radicala operata in anul 2007 i-a adus o scadere importanta de reputatie in randul popularului motor de cautare Google. Astfel vizitatorii nu au mai folosit deloc site-ul.

Declinul sau financiar a inceput cu adevarat dupa ce si-a cumparat o masina si o casa cu bani cash. In plus, dupa ce a pierdut foarte multi bani la poker si pe haine, prietenii lui l-au furat.

Cand a realizat situatia in care se afla tanarul s-a mutat intr-o suburbie a statului Colorado unde a inceput sa investeasca din nou in site-ul sau si intr-o noua retea de socializare, iar afacerile au inceput din nou sa prospere.

Mai mult, tanarul se gandeste acum sa scrie o carte cu titlul "Tanar si nechibzuit: Cum am castigat si am pierdut 2,5 milioane de dolari", spunand ca de aceasta data va investi banii si nu-i va mai cheltui necugetat.

Foto: MySpace.com

FOTO! Pisicile "imbracate" in felii de paine: Noul trend pe Facebook... O mama a facut alpinism cu copilul in spate fara sa-l protejeze!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x