Antena Căutare

A câștigat 27 de milioane de dolari la loto, iar după cinci ani a ajuns să trăiască într-o magazie mizeră. Ce a făcut cu banii

Câștigurile la loto pot fi o sabie cu două tâișuri dacă nu ești foarte atent. Aceasta este povestea unui bărbat care a căzut în capcana banilor și în decurs de cinci a ajuns sărac lipit și singur.

colaj foto cu David Lee Edward (dreapta) și poză de stoc cu bilet la loto (stânga) Galerie
Câștigurile la loto pot fi o sabie cu două tâișuri dacă nu ești foarte atent. Aceasta este povestea unui bărbat care a căzut în capcana banilor și în decurs de cinci a ajuns sărac lipit și singur. | Facebook/Shutterstock

Un bărbat care a câștigat 27 de milioane de dolari la loto a sfârșit prin a cheltui toți banii fără să înțeleagă mare lucru din ei. În doar cinci ani a ajuns să ducă o viață mizeră, la care nici el nu s-ar fi așteptat. Când și-a ridicat câștigul declara că nu vrea banii pentru case și mașini, dar a ajuns să facă exact contrariul.

Povestea bărbatului care din milionar a ajuns cerșetor. Și-a cumpărat case și mașini scumpe, iar la finalul vieții a ajuns să stea într-o magazie

David Lee Edward a fost un infractor din Ashland, Kentycky, dar a simțit că i-a pus Dumnezeu mâna în cap în momentul în care a câștigat premiul Jackpot de 280 de milioane în August 2001. A fost unul dintre cele mai mari câștiguri din istoria loteriei la acel moment.

Povestea incredibilă a unui bărbat care a murit înainte să afle că a câștigat marele premiu la loto. Cum s-a întâmplat tragedia

„Știți, mulți oameni sunt fără muncă. Nu au aproape nimic. Și așa că nu am vrut să accept acești bani spunând că voi lua vile și voi lua mașini, voi face asta și asta. Aș vrea să o accept cu umilință. Vreau acești bani pentru mine, pentru viitoarea mea soție, pentru fiica mea și pentru viitoarele generații”, a spus el în acel moment.

Cu toate acestea, peste doar cinci ani, în 2006, Edward nu mai avea niciun ban. Cum a fost posibil acest lucru?

Ei bine, primul lucru pe care el l-a făcut în momentul în care a câștigat premiul cel mare a fost să se căsătorească cu iubita lui, Shawna Maddux în Malibu, California. După care, cei doi au plecat să cheltuiască banii. Câteva dintre achizițiile generoase pe care cei doi soți le-au făcut includ un conac într-o comunitate închisă din Palm Beach Gardens, Florida care a costat 1,6 milioane de dolari. În plus, el a mai cumpărat încă o casă în apropiere pe care a dat 600.000 de dolari. A cheltuit mai bine de 1 milion de lire sterline pe mașini de lux, inclusiv un Dodge Viper din $90.000 și un Lamborghini Diablo din $200.000, dar cel mai scump lucru pe care l-a achiziționat a fost un privet jet în valoare de 1,9 milioane de dolari.

El s-a gândit și să investească o parte din bani și a cumpărat o companie de instalații de fibră otică și o afacere cu limuzine. Pe acestea a mai dat încă 4.5 milioane de dolari. El a plătit chiar o jumătate de milion de dolari unei alte foste soții și soțului ei pentru custodia fiicei adolescente.

De ce a ajuns să locuiască într-o magazie

Conform estimărilor, David Lee Edward a cheltuit $3 milioane de dolari din cele $27 milioane de dolari la doar trei luni după ce a primit biletul câștigător și încă $12 milioane de dolari în primul an. El a cheltuit acești bani total diferit față de cum a spus că o va face.

O femeie a câștigat marele premiu la loto, însă ce a decis să facă cu banii a uimit pe toată lumea. Mai rar vezi așa ceva!

Cheltuielile prea mari de întreținere a vieții de lux și dependența de droguri și-au pus amprenta asupra lui. Din 2006, din conacul de lux în care trăia după câștigul la loto, bărbatul a ajuns să locuiască într-o magazie mizeră, potrivit surselor Mirror.

Mai mult decât atât, el a rămas singur, iar soția lui s-a recăsătorit. Cu ajutorul actualului ei soț, Maddux l-au luat din magazie și l-au internat într-un ospiciu. Boala și decepția și-au spus cuvântul și domnul Edwards a murit la 58 de ani. De la folosirea acelor pentru a-și injecta droguri, bărbatul s-a îmbolnăvit de hepatită

De la câștigul imens pe care l-a avut după ce a jucat la loto, el a plecat din lumea celor vii cu datorii uriașe. În anii de dinaintea morții sale, el a avut mai multe probleme cu legea pentru că a deținut droguri.

Iluzia optică virală care spune multe despre personalitatea ta. Ce vezi în imagine?... Ce să faci în noaptea de Înviere ca să îți găsești alesul. Toate dorințele se împlinesc dacă faci asta în noaptea când i...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x