Antena Căutare

A căzut de pe scenă, de la trei metri înălțime, și-a rupt piciorul, dar a continuat să cânte! Imagini uluitoare! Video

O cântăreață din Rusia a căzut de pe scenă, de la o înălțime de trei metri, în timpul unui concert ce a avut loc vineri. Artista și-a rupt piciorul, dar a continuat să cânte. Momentul a fost filmat.

A căzut de pe scenă, de la trei metri înălțime, și-a rupt piciorul, dar a continuat să cânte! Imagini uluitoare! Video
A căzut în timpul concertului, și-a rupt piciorul, dar a continuat să cânte!

Cântăreața Anastasia Vishnevskaya, în vârstă de 30 de ani, cânta la un concert organizat de Ziua Internațională a Femeii, în orașul Krasnoiarsk din sudul Rusiei, când a căzut de pe scenă.

Artista a continuat să cânte, deși nu s-a mai putut ridica în picioare. Un muzician a ajutat-o să se așeze pe un scaun, în loja orchestrei, ce a fost ridicată, astfel încât artista să poată fi văzută de public.

„Nu am observat marginea senei și am căzut în loja orchestrei, pe muzicienii care se pregăteau pentru următoarea melodie”, a spus Anastasia Vishnevskaya.

Cântăreața a fost dusă la spital, unde a fost diagnosticată cu fractură la un picior. A fost operată, iar acum se recuperează.

Artista este furioasă pe cei care au acuzat-o că, de fapt, a făcut playback. „Am stat pe burtă și am cântat melodia. Criticii mă condamnă, susținând că nu am cântat live. Îmi doresc să fie mai puțină ură și invidie în jurul nostru. În videoclip nu sun atât de clar cum mi-aș fi dorit. Am cântat live!”, a spus ea, care a atras și numeroase comentarii sceptice de la internauți care sunt de părere că totul a fost plănuit, pentru a atrage atenția.

„Sunt convins că foarte puțini artilti din lume ar fi în stare să termine de cântat într-o astfel de situație”, a spus Roman Bogdanov, cel care a prezentat concertul.

A fost răpită din tren, de lângă tatăl ei, când avea patru ani. Și-a revăzut părinții abia douăzeci de ani mai târziu... Cum l-au salvat de la moarte pe un bătrân, cei doi câini ai săi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x