Antena Căutare

A cheltuit o avere ca să arate precum Kim Kardashian! Transformarea este fabuloasă!

O tânără de 28 de ani a reușit să uimească o lume întreagă după ce a cheltuit o avere fabuloasă pentru a se transforma în Kim Kardashian.

A cheltuit o avere ca să arate precum Kim Kardashian! Transformarea este fabuloasă! Galerie
Transformarea este de-a dreptul incredibilă

O tânără de 28 de ani a reușit să uimească o lume întreagă după ce a cheltuit o avere fabuloasă pentru a se transforma în Kim Kardashian.

Thalia Almodovar s-a născut bărbat,, dar a decis că se simte mai bine ca femeie. Așa că pe la vârsta de 20 de ani a decis că este cazul să își facă operații estetice.

A cheltuit mai bine de 95.000 de euro pe tot felul de proceduri menite să o facă să semene cât mai mult cu celebra vedetă.

FOTO: Kim Kardashian, apariţie de infarct! A renunţat la sutien şi şi-a etalat bustul generos! Rochia a fost mult prea transparentă

Tânăra a făcut tot posibilul pentru a-și îndeplini visul

Acum, Thalia reușește de fiecare data să atragă privirile tuturor, căci asemănarea dintre ea și Kim Kardashian este de-a dreptul izbitoare.

FOTO: A renunțat la jobul de profesor ca să devină…Kim Kardashian! Cum arată femeia care și-a dorit să fie faimoasă cu orice preț

Pozele au ajuns pe internet și au devenit virale în toată lumea.

Ai curaj să afli? Ce spune despre tine ULTIMA CIFRĂ din Codul Numeric Personal... TESTUL cu care îți vei surprinde prietenii! Care e cel mai lung cuvânt care, citit invers, e la fel?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x