A cheltuit peste 8.000 de euro ca să întâlnească criminali condamnați la moarte! Explicația ei este nemaipomenită! „Vreau să…” - Foto

O femeie a cheltuit peste 8.000 de euro ca să își petreacă vacanțele de familie vizitând închisori de maximă siguranță din Statele Unite ale Americii, pentru a întâlni criminali condamnați la moarte. Explicația ei este nemaipomenită. 

Mary Hardiman,și criminalul Chucky

O femeie a cheltuit peste 8.000 de euro ca să își petreacă vacanțele de familie vizitând închisori de maximă siguranță din Statele Unite ale Americii, pentru a întâlni criminali condamnați la moarte. Explicația ei este nemaipomenită.

Anul acesta, femeia, Mary Hardiman, în vârstă de 54 de ani, l-a vizitat pe criminalul Charles „Chucky” Mamou, în Texas, unde acesta așteaptă să fie executat prin injecție letală, pentru că a ucis două persoane, în 1998. Una dintre victimele lui a fost o minoră de 17 ani, pe care înainte de a o împușca ar fi obligat-o să facă un act sexual.

Mary Hardiman, care vizitează închisori din Statele Unite ale Americii alături de soțul ei, Hughie, în vârstă de 55 de ani, și de fiul ei, Kieran, în vârstă de 20 de ani, a spus că s-a oferit să fie prezentă când criminalul Chucky va fi executat, dacă el își dorește acest lucru.

„Chucky este un bărbat foarte amuzant. Vorbește foarte frumos, s-a autoeducat în penitenciar. Este foarte curios. Mi-a pus multe întrebări, de fiecare dată când am menționat ceva despre care el nu avea cunoștințe. Chucky este mai mult decât infracțiunea pentru care a fost condamnat. Susține că este nevinovat. L-am vizitat de șapte ori”, a mai spus femeia, care a vizitat un al doilea criminal, în Louisiana.

Totul a început în urmă cu patru ani, când Mary Hardiman a trimis primele scrisori către deținuți, prin intermediul unei organizații caritabile, ce a organizat o conferință despre oameni care au devenit prieteni cu criminali condamnați la moarte.

Acum, ea este nerăbdătoare să ajungă în Arkansas, să întâlnească cel dee-al treilea criminal în serie pe care l-a cunoscut. Este vorba despre un bărbat care și-a ucis tatăl și a înjunghiat mortal o femeie gardian.

„Ideea este că vreau să privesc dincolo de infracțiunile lor și să aflu cine sunt aceste persoane, de fapt. Înainte, îmi petreceam vacanțele de vară stând la plajă, dar după astfel de concedii vin cu povești incredibile. Credem că acesta este un mod mult mai puțin egoist de ați petrece timpul liber”, a explicat ea.

Soțul ei a spus că o apreciază pentru puterea ei de a privi dincolo de crimele pe care le-au comis acești oameni și de a afla cine sunt ei cu adevărat.

PREMIUM