Antena Căutare

A comandat o pizza şi a ajuns să locuiască pe stadă, într-o maşină! Cum a fost posibil aşa ceva

Dependenţa de mâncare l-a adus în stradă pe Steven Assanti, un bărbat în vârstă de 33 de ani, din Cranston, Statele Unite ale Americii, căci şi-a comandat o pizza şi a fost dat afară din spitalul în care era internat.

Dependenţa de mâncare l-a adus în stradă pe Steven Assanti, un bărbat în vârstă de 33 de ani, din Cranston, Statele Unite ale Americii, căci şi-a comandat o pizza şi a fost dat afară din spitalul în care era internat.Cântăreşte nu mai puţin de 360 de kilograme şi a fost internat în spital, pentru a primi ajutorul de care are nevoie pentru a scăpa de kilogramele în plus, însă acesta n-a ţinut cont de recomandările medicilor şi a comandat o pizza.

În ciuda faptului că în câteva luni a pierdut doar nouă kilograme, Steven a comandat o pizza, însă această decizie l-a "costat" foarte mult, căci a fost dat afară din spital. Mai mult de atât, acesta a ajuns să locuiască într-o maşină, căci tatăl lui i-a spus că nu-l poate lua acasă, pentru că va mânca foarte mult.

Un adevărat dezastru în…Photoshop! Au vrut să fie o divă irezistibilă, dar au ajuns de râsul internauţilor! Ce greşeală ... Hahaa! Top mărci trăsnite inventate de români: De la "Dorel", la "Șprițificator" și "Scule ser...
Top 5 cele mai frumoase locuri din Europa în 2023. Ce să vizitezi anul acesta
Este perioada ideală pentru a-ți pune la punct planurile pentru următoarea vacanță. Noi...
Horoscopul zilei de 27 martie 2023. Gemenii sunt cu capul în nori. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 martie 2023 aduce schimbări în viețile celor mai mulți antivi din...
Parteneri
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x