Antena Căutare

A crezut că pozele de pe WhatsApp sunt în regulă. Când l-a ridicat poliția nici n-a știut ce l-a lovit!

Era doar o chestiune de timp până când pozele de înaltă rezoluție făcute cu telefonul să se întoarcă împotriva celor care le-au imortalizat. Asta a pățit un traficant de droguri care a fost prins din cauza unei imagini trimise pe WhatsApp.

La fel ca în imaginea de mai sus, un traficant de droguri obișnuia să trimită prin intermediul WhatsApp poze cu ”marfa” pe care o avea la vânzare. Ce nu-ți dai seama este însă că amprenta ta de înaltă rezoluție este de asemenea înaintată interlocutorului, pe lângă pastiluțele imortalizate. Această particularitate a camerelor moderne de pe telefoane a fost conștientizată și de un grup de polițiști din Marea Britanie.

Dacă ai un iPhone, trebuie să știi asta! Schimbă parola, că hackerii și poliția stau cu ochii pe tine!

Pe de o parte, răufăcătorii au început să profite de gadgeturi și software avansat pentru a evita capturarea. Autoritățile fac însă și ele avansuri semnificative în acest domeniu, conform celui mai recent raport de la BBC.

Incredibil ce le mai dă prin minte unora! A făcut un sicriu digital în cate te poți sinucide cum vrei tu!

În localitatea South Wales din Regatul Unit, polițițiștii au arestat un traficant de droguri pornind de la amprenta dintr-o poză expediată pe WhatsApp. În întregul comitat Wales, aceasta a fost prima arestare ce a pornit de la amprenta dintr-o fotografie.

Vezi cum au reusit politistii sa-l prinda doar printr-o poza de pe WhatsApp

Piaţa berii din România, una dintre cele mai profitabile. Câți litri bea un român, în medie, într-un an de zile... După o căsnicie de 35 de ani şi nouă copii, un bărbat află că este steril. Decizia acestuia face înconjurul lumii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x