Antena Căutare

A dat norocul peste el! Un american a câştigat marele jackpot de 447.8 milioane de dolari!

Loteria Powerball se află la cea de a 7-a cea mai mare extragere câştigătoare din istoria Statelor Unite. Însă participantul din California nu este singurul norocos. Premiat este şi magazinul care a vândut tichetul câştigător, cu nu mai puţin.de un milion de dolari!

Loteria Powerball se află la cea de a 7-a cea mai mare extragere câştigătoare din istoria Statelor Unite. Însă participantul din California nu este singurul norocos. Premiat este şi magazinul care a vândut tichetul câştigător, cu nu mai puţin de un milion de dolari!

Numerele câștigătoare au fost dezvăluite sâmbătă seară, în jurul orei locale 23.00. Acestea sunt 32, 26, 20, 38 și 58, iar numărul special Powerball a fost 3. Potrivit organizatorilor loteriei, un singur bilet, cumpărat în localitatea Sun City din California, a inclus toate numerele câștigătoare, iar posesorul său a obținut astfel marele premiu.

Suma netă ce va fi plătită posesorului biletului câștigător va fi de 279,1 milioane de dolari.

Marele premiu la această loterie multistatală din Statele Unite a ajuns la cea mai mare valoare a sa din ultimele luni, după ce precedentele 19 extrageri nu au reușit să aibă un câștigător.

Precedentul jackpot de la Powerball a fost obținut pe 1 aprilie

Precedentul jackpot de la Powerball a fost obținut pe 1 aprilie, a precizat Mike Bond, purtător de cuvânt al California Lottery.

California este unul dintre cele 44 de state americane — la care se adaugă Washington D.C., Puerto Rico și Insulele Virgine Americane — ce participă la loteria Powerball.

Marele premiu de sâmbătă, estimat la 448,7 milioane de dolari, al șaptelea ca importanță din istoria loteriei Powerball, a depășit suma de 435,3 milioane de dolari ce a fost câștigată de un locuitor din statul Indiana, la extragerea din 22 februarie, după o creștere spectaculoasă a cumpărărilor de bilete.

Câștigătorul de atunci, a cărui identitate nu a fost dezvăluită și despre care agentul lui de presă a spus că este un muncitor dintr-o uzină, este absolvent al Universității Purdue. El a ales opțiunea de a primi pe loc suma netă de 263,5 milioane de dolari, în martie, atunci când s-a prezentat pentru a-și revendica premiul.

Șansele de a câștiga marele premiu de la extragerea de sâmbătă seară au fost de 1 la 292 de milioane.

O turistă a găsit o sticlă de plastic pe o plajă, dar a rămas fără cuvinte atunci când a descoperit ce se afla înăuntru!... O pisicuță încearcă să-și liniștească stăpâna care plânge. Cea mică are parte de sprijinul necondiționat al felinei (VID...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x