A devenit cel mai bogat om din lume. A pierdut banii în șase zile. Cum a fost posibil?!

 

Un locuitor din Belgia a fost la un pas de a deveni cel mai bogat om din lume. De fapt, se poate spune că timp de șase zile, chiar a avut cea mai mare avere din lume. Luc Mahieux a descoperit subit că a primit un transfer bancar de 2.000 de miliarde de euro în contul său.

La început, Luc Mahieux a crezut că este cel mai bogat om din lume. În data de 7 februarie, când şi-a consultat contul bancar, el a observat un transfer fantastic în contul său, în sumă de 2.000 miliarde de euro. În acest moment, acesta ar fi cea mai mare avere din lume, cu mult peste a americanului Jeff Bezos, CEO al Amazon, a cărui bogăţie este estimată la peste o sută de miliarde de dolari, informează Adevărul. Din nefericire pentru Mahieux, el a fost victima unei fraude.

Banii i-au fost retrași din cont la fel de ușor cum au intrat. Pentru șase zile, a putut să își admire contul cu acea sumă exorbitantă.

Explicația este clară. Bărbatul s-a abonat pe un site care i-a cerut detaliile cardului de credit. După ce a observat că l-a taxat în fiecare lună cu câte 34,90 euro, a vrut să-și anuleze abonamentul. El a menţionat apoi că IBAN-ul remitentului plăţii de 2.000 de miliarde de euro corespunde site-ului în cauză. 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe