Antena Căutare

A devenit mămică de tripleți, iar când și-a ținut copiii în brațe pentru prima dată a avut parte de o surpriză uriașă! Totul a fost surprins într-un videoclip ce face furori pe internet

Imaginile în care o tânără mămică îți ține în brațe pentru prima dată tripleții au făcut înconjurul lumii, întrucât unul dintre bebeluși are o reacție cu totul neașteptată.

Imaginile în care o tânără mămică îți ține în brațe pentru prima dată tripleții au făcut înconjurul lumii, întrucât unul dintre bebeluși are o reacție cu totul neașteptată.

Cache și Nick Gifford sunt astăzi părinții a cinci copii, toți cu vârste cuprinse sub cinci ani. Ba ami mult, cei doi trăiesc acum experiența de a fi părinți de tripleți.

Dacă mai întâi a venit pe lume Albani, fiica lor, apoi s-a născut Beckett, doi ani mai târziu. După alți doi ani, însă, Cache a simțit că a rămas însărcinată, în ciuda faptului că nu se vor mai gândi că vor mai deveni părinți. Când au mers la ecografie au constatat, însă, că vor deveni părinți de tripleți.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Lunile au trecut, iar atunci când Cache a născut a trăit cele mai emoționante momente. Într-un videoclip făcut public pe rețelele de socializare se poate vedea cum femeia își ține în brațe cei trei copii, iar unul dintre ei nu se poate abține să nu sughită.


Este mama a 13 băieți, iar acum a mai adus unul pe lume: ”Mi-ar fi plăcut să am o fetiță, dar se pare că nu e-n cărți!” ... Detalii cumplite despre garsoniera groazei din Gorj! „Spunea că are vedenii și o urmăresc copii prin casă”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x