Antena Căutare

A disparut un document istoric "de nepretuit". Autoritatile americane, in alerta

Un document deosebit de important pentru istoria omenirii este de negasit. Iar autoritatile americane au pornit cautarile pentru ca actul este "de nepretuit"

A disparut un document istoric "de nepretuit". Autoritatile americane, in alerta
| The Atlantic

Este vorba despre documentul ce atesta faptul ca fratii Wright sunt "primii inventatori ai unui aparat de zbor." Conform site-ului The Atlantic, FBI cauta in acest moment actul istoric pe care nimeni nu l-a mai vazut din 1980 si pana in prezent.

Concret, patentul a fost eliberat fratilor Wright in anul 1906. In 1979, documentul a fost returnat arhivelor americane, iar in 2003, a fost dat disparut oficial.

"Pe eBay, asa ceva ar costa milioane de dolari. In realitate, acest patent este nepretuit.", a declarat Mitch Yockelson de la arhivele americane pentru The Atlantic.

Foto: The Atlantic

Zeci de bucatari s-au intrecut in prepararea sarmalelor, la Sfantu Gheorghe... La multi ani, Nadia Comaneci. "Zeita de la Montreal" implineste 51 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x