Antena Căutare

A facut 90 de operatii estetice si nu se opeste aici! Vezi cum arata Justin Jedlica, supranumit barbatul "Ken"!

Nu doar femeile au fost cuprinse de mania operatiilor estetice, ci si barbatii! Dorinta tot mai mare a oamenilor de a arata perfect se transforma, de cele mai multe ori, in obsesie. De exemplu, un barbat din New York si-a facut 90 de operatii estetice in mai putin de zece ani. Iar "misiunea" lui nu se opreste aici!

Justin Jedlica nu are decat 32 de ani, insa isi face operatii estetice inca de la varsta de 23 de ani. Are in palmares peste 90 de operatii estetice, iar numaratoarea nu se opreste aici. Obsedat fiind sa arate ca iubitul papusii Barbie, Ken, americanul a uitat de limite si a trecut la treaba, in speranta ca isi va atinge scopurile. Bineinteles ca "plasticul" in exces nu a mai putut fi ascuns, iar barbatul a ajuns sa arate ca o... "pitipoanca". Suna cam dur, dar poate ca VIDEO de mai jos va confirma spusele noastre!

A cheltuit 100.000 de dolari pe implanturi si alte operatii, in doar zece ani. Culmea, Justin nu crede in perfectiune, insa nu vrea sa se opreasca din acest "hobby", deoarece, spune el, inca nu a ajuns la infatisarea dorita. "Am luat la cunostinta riscurile, de aceea sunt dispus sa mi le asum", a dezvaluit barbatul, in cadrul unei emisiuni TV din SUA.

La corp, arata ideal, insa nu va imaginati ca a mers vreodata la sala, din contra, detesta acest lucru. In locul flotarilor si ridicarilor de greutati, Justin a preferat implanturile pentru biceps si triceps. Iar cand vine vorba de fata... nimic nu mai este natural.

Nu rata VIDEO de mai jos:


Foto: odditycentral.com

O colectie de obiecte de pe Titanic, scoasa la vanzare. Vezi ce suma impresionanta va plati cumparatorul!... Istoria Romaniei, in 21 de harti: Cum a evoluat tara noastra in 2000 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x