Căutare Live

A fiert o banană și a băut ceaiul obținut. Imediat s-a vindecat! Toți suferim de această boală

Insomnia este o problemă cu care se confruntă atât femeile, cât și bărbații. Din fericire, exista un tratament natural care luptă împotriva acestei neplăceri.

Insomnia este o problemă cu care se confruntă atât femeile, cât și bărbații. Din fericire, exista un tratament natural care luptă împotriva acestei neplăceri.

Se spune că ceaiul de banane în care presari puțină scortisoara te poate ajută să ai un somn liniștit. Tot ce trebuie să faci este să tai capetele unei banane și să o speli foarte bine.

Feliaz-o și pune-o la fiert cu tot cu coajă. După ce a fiert timp de 10 minute, strecoară lichidul și adaugă în el puțină scortișoară. Bea acest ceai cat fierbinte.

Wow! O mamă îi pune, în fiecare noapte, copilului un căţel de usturoi sub pernă! O să îţi pară rău că nu ai ştiut asta p... Vremea a ţinut cu domnii la Cannes! Actriță celebră, cu poalele în vânt, în văzul tuturor! Nu purta lenjerie intimă şi s...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri