Antena Căutare

A fost anunţată data la care omenirea va pieri. ''Va fi cea mai bună metodă, ori cea mai rea''

Stephen Hawking a avertizat că umanitatea mai poate exista doar 1.000 de ani. Potrivit acestuia, singurul lucru care ne-ar putea salva ar fi colonizarea Sistemului Solar.

Stephen Hawking a avertizat că umanitatea mai poate exista doar 1.000 de ani. Potrivit acestuia, singurul lucru care ne-ar putea salva ar fi colonizarea Sistemului Solar.

Fizicianul a mai adus în discuție și inteligenţa artificială, afirmând că "va putea fi ori cea mai bună metodă, ori cea mai rea." Însă, una dintre cauzele care vor duce la o extincţie a umanităţii este reprezentată de armele autonome şi, mai mult, a afirmat că, în următorii 100 de ani, o colonizare a planetei Marte, nu va putea fi posibilă, scrie descopera.ro.

De asemenea, şi efectele încălzirii climatice vor fi extrem de grave, căci oamenii vor fi într-o permanentă căutare a unor noi teritorii care să permită cultivarea, terenuri care vor fi din în ce mai rare, iar zonele de coastă vor dispărea.

Salvador, cel care a supraviețuit pe mare 438 de zile: ”Am băut sânge de broască țestoasă, dar nu mi-am mâncat colegul, ... WOW! Avea aproape doi metri la 12 ani! Cum arată acum fata numită ”Godzilla” de colegii de școală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x