Căutare Live

A fost descoperită o Biblie ce pune Biserica pe jar! Documentul a fost ținut secret până acum!

O biblie veche de aproximativ 1500-2000 de ani a fost decoperită recent în Turcia și a pus Biserica Catolică pe jar. Documentul a fost ținut secret timp de aproximativ două milenii.

Descoperirea este incredibilă

O biblie veche de aproximativ 1500-2000 de ani a fost decoperită recent în Turcia și a pus Biserica Catolică pe jar. Documentul a fost ținut secret timp de aproximativ două milenii.

Expus la Muzeul de Etnografie din Ankara, documentul a fost ținut în secret timp de aproximativ două milenii.

În Biblie se află rugăciunea lui Barnabas (un discipol al lui Iisus), ce vorbește despre faptul că Hristos nu a fost crucificat.

Documentul a stârnit numeroase controverse

Mai mult decât atât, se pare că documentul susține ideea potrivit căreia Iisus nu a fost fiul lui Dumnezeu, ci doar un simplu profet.

Lumea creştină, zguduită de o nouă descoperire! "Aceasta ar putea să fie dovada că Iisus era altfel"

Specialiștii care au analizat Biblia au descoperit și fragmente în care se spune că Mântuitorul s-ar fi ridicat la ceruri când era încă viu, iar în locul său a fost crucificat Iuda Iscarioteanul.

Biserica Catolică a fost bulversată de această descoperire și a solicitat autorităților din Turcia să le ofere documentul pentru o analiză mai atentă.

Testul petelor de cerneală (Testul Rorschach). Află cine ești cu adevărat... VIDEO. Un frățior aleargă 5.000 metri pentru surioara lui, care se află în scaun cu rotile. Ce spun cercetătorii...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri