Antena Căutare

A fost frumoasă, talentată și a scris istorie ca divă a filmelor! Totuși, Audrey Hepburn avea ca animal de companie un animal cât se poate de bizar!

 Există și fotografii ce au scris istorie și care nu și-au pierdut din farmec. Multe dintre ele au rămas necunoscute, dar totuși la fel de „vii”!

Există și fotografii ce au scris istorie și care nu și-au pierdut din farmec. Multe dintre ele au rămas necunoscute, dar totuși la fel de „vii”!

Un exemplu concret este poza de mai jos. Alain Delon vrăjește o fată frumoasă. Uneori poți să fii chiar și Mick Jagger, solistul trupei Rolling Stones, fiindcă tot nu vei avea șanse mai mari la femei, dacă e Alain Delon în aceeași cameră cu tine.

O altă fotografie pe care nu o poți uita prea ușor este cea în care Audrey Hepburn iese la cumpărături alături de animalul său de companie. Totuși, ca o adevărată divă din Beverly Hills al anului 1956, Audrey vine însoțită de un pui de căprioară!

OZN-uri prăbușite în România! Localnicii spun că aici sunt „pietre vii” și fenomene extrem de bizare!... Șoseaua bântuită din România răpește vieți! Apariții fantomatice și o legendă înspăimântătoare bagă șoferii în sperieți!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x