Antena Căutare

Au crezut că au descoperit monstrul din Loch Ness, dar au avut surpriza vieții lor. Ce se ascundea pe fundul lacului i-a uimit pe toți

Oamenii de știință care inspectau fundul lacului Loch Ness din Scoția au descoperit corpul unui monstru de zece metri lungime.

Oamenii de știință care inspectau fundul lacului Loch Ness din Scoția au descoperit corpul unui monstru de zece metri lungime.


Macheta a fost utilizată pentru turnarea unui film al lui Billy Wilder în urmă cu 46 de ani, a dezvăluit miercuri VisitScotland, agenția de turism din această regiune britanică.

Inginerii companiei norvegiene Kongsberg Maritime au descoperit monstrul la 180 de metri adâncime când conduceau robotul submarin pe fundul acestui lac care încă nu a fost cartografiat în întregime din cauza dificultăților pe care le prezintă terenul accidentat.

Loch Ness, una din principalele atracțiile turistice ale Scoției, a căpătat faimă mondială după ce mai mulți martori au susținut de-a lungul timpului că au văzut monstrul 'Nessie' ieșind la suprafața apei.

"Am găsit monstrul, dar nu est cel pe care îl aștepta lumea întreagă", a declarat pentru EFE Adrian Shine, șeful Proiectului Loch Ness, care coordonează campania de prospecție lansată de firma norvegiană.

Macheta monstrului detectată pe fundul lacului este o piesă folosită la turnarea, în 1969, a filmului "The Private Life of Sherlock Holmes" în regia lui Billy Wilder cu actorul Christopher Lee ca protagonist.

În acest film, detectivul Sherlock Holmes investiga dispariția unui bărbat pe malului Loch Ness unde își avea sălaș legendarul monstru acvatic.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sursa: Agerpres

Mănâncă tot ce prinde, are peste 90 de kilograme, dar e dorită de mii de bărbați! Care este SECRETUL acestei femei? GALE... Poveste neștiută. 14-15 aprilie 1912. Cum au pierit, înecați, 12 cai, la scufundarea ”Titanicului”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x