Antena Căutare

A fost inventat patul care te protejează de cutremure!

Fiind atât de fragili, oamenii nu sunt tocmai rezistenți la cutremure sau alte dezastre naturale. Din fericire, sunt destul de inteligenți, așa că au găsit metode alternative de protecție

Fiind atât de fragili, oamenii nu sunt tocmai rezistenți la cutremure sau alte dezastre naturale. Din fericire, sunt destul de inteligenți, așa că au găsit metode alternative de protecție.

Pentru că mișcările plăcilor tectonice creează deseori dezastre, nevoia de a îmbunătăți mecanismele de protecție e din ce în ce mai mare. Asta ar fi singura explicație pentru faptul că un inventator chinez a creat ceva ce seamănă cu un cosciug de fier. În realitate, e doar un pat care promite să te salveze de cutremure. Într-un mod cel puțin înfricoșător.

Potrivit Daily Mail, Wang Wenxi a primit un patent pentru prototipul său în 2010, dar sunt cunoscute puține lucruri despre specificațiile tehnice ale designului sau modul de producție. Oricum, ideea e simplă, după cum o arată și video-ul de mai sus. În funcție de cum își dorește individul să fie salvat, există două opțiuni. Poate cea mai demnă de filmele de groază e cea în care cazi în centrul patului, înainte ca trapa de metal să se închidă violent. Odată ajuns în această ipostază, beneficiezi de toate proviziile stocate acolo cu precauție.

Vezi cum arată patul AICI.

Înțeleptul Confucius dă sfaturi prețioase pentru fiecare zodie! Tu ce ar trebui să faci?... VIDEO: Cum să-ţi repari maşina după accident, simplu şi eficient, cu uscătorul de păr! Service-urile pot da faliment...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x