Antena Căutare

A fost inventat spray-ul anti-hoti!

O arma aparent banala, descoperita in Statele Unite, se dovedeste extrem de eficienta in lupta impotriva infractionalitatii. Sprayul anti-hoti, odata pulverizat pe bunuri, se imprima pe pielea sau hainele celui care le atinge. Si devine o proba de necontestat in instanta!

Spray-ul il "marcheaza" pe hot. El contine particule de vopsea invizibile la lumina naturala. La lumina UV, acestea devin insa vizibile si dupa cativa ani, putand fi folosite ca proba in instanta.

Disponibila si in varianta pasta, substanta care promite sa ii dea de gol pe hoti prinde tot mai mult la comerciantii din Statele Unite. Producatorul spune ca, aplicata pe usa unui seif, ea poate capta amprenta unui hot.

Singurul dezavantaj este ca, deocamdata, indiferent ca este cumparat sub varianta spray sau pasta, lichidul este inca prea scump pentru a fi folosit pe scara larga. Odata marcat cu el, hotul raman insa insemnat luni bune, poate chiar ani.

VIDEO! Ursii panda "criminali" care se dau pe tobogan... E un erou! Un barbat a primit ZECE lovituri sub centura, insa nu a simtit nicio durere!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x