Antena Căutare

A fost platit in actiuni la Facebook si este mai bogat cu 200 de milioane de dolari

David Choe este un artist care a pictat peretii primului sediu Facebook, munca pentru care a fost platit in actiunile pe care le-a vandut pentru 200 de milioane de dolari.

In urma cu sapte ani, artistul in varsta de 35 de ani a fost angajat de presedintele Facebook pentru a picta in graffiti peretii birourilor din Palo Alto, California.

Cand a trebuit sa fie platit, a fost pus sa aleaga intre cateva mii de dolari si valoarea acestora in actiuni. Desi considera ca Facebook este ceva ridicol si inutil, Choe a fost inspirat si a optat pentru actiuni. Dupa ce acestea au fost listate la bursa, artistul le-a vandut si s-a imbogatit cu 200 de milioane de dolari.

Acum, barbatul este un artist cunoscut, care a realizat un poster pentru campania prezidentiala a lui Barack Obama si coperta unui album al lui Jay-Z. Recent, a fost invitat din nou la sediul firmei pentru a mai picta un perete.

Mai multi angajati si colaboratori ai Facebook au primit actiuni care constituie intre 0,1 si 0,25% din total si valoreaza acum milioane de dolari.

Foto: Facebook

FOTO! Vezi tabloul inedit confectionat din zaruri!... A fost descoperita o noua planeta asemanatoare cu Terra!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x