Antena Căutare

„Bună ziua! Ați fost răpit acum 50 de ani de o asistentă, chiar din brațele mamei! V-a luat locul alt copil. Paul vă cheamă!”  

Un bărbat trăia liniștit când a fost izbit de o veste de necrezut! A aflat că în urmă cu peste 50 de ani fost răpit de o asistentă chiar din brațele mamei lui și că un alt copil i-a luat locul, după ce a fost găsit abandonat, la vârsta de doi ani.

„Bună ziua! Ați fost răpit acum 50 de ani de o asistentă, chiar din brațele mamei! V-a luat locul alt copil. Paul vă cheamă!”   Galerie
Bebelușul răpit și părinții lui.

Să o luăm încetișor. Paul, bebelușul de o zi al cuplului Chester și Dora Froncza, a fost răpit de la Spitalul Michael Reese pe 26 aprilie 1964. O femeie care s-a deghizat în asistentă medical l-a luat chiar din salonul în care se afla cu mama lui, spunându-I acesteia că îl duce la doctor. Însă, nu s-a mai întors!

Au urmat doi ani în care FBI și poliția locală l-au căutat pe copilul răpit chiar de lângă mama lui. Cazul a fost încheiat în anul 1966, când autoritățile au fost notificate despre un copil de doi ani care semăna cu Paul, care a fost abandonat într-un centru comercial din New Jersey.

Părinții lui Paul au fost fost în al nouălea cer când au primit vestea! L-au adus acasă! Nu existau teste ADN la acea vreme, care să confirme identitatea băiatului. Abia în anul 2012, copilul devenit adult în toată firea, ajuns la vârsta de 48 de ani, a făcut un astfel de test.

Surpriză imensă! Rezultatul testului ADN a arătat că nu era copilul cuplului Chester și Dora Froncza.

Adevăratul Pail Froncza a fost găsit. Cine i-a dat de urmă și cum a aflat el totul

Jurnaliști de investigație de la WGB s-au hotărât să îl găsească pe adevăratul Paul Fronczak. Pe 18 decembrie, aceștia au transmis că l-au găsit, într-un mic oraș din statul american Michigan, unde trăiește acum cu un nume diferit.

Bărbatul, adevăratul fiu al cuplului Chester și Dora Froncza, care a fost răpit chiar din spital, de lângă mama lui, a spus că este conștient în legătură cu indiciile legate de adevărata lui identitate.

Adevăratul Paul Froncza a spus că a aflat totul când FBI l-a contactat, în urmă cu câteva luni, și că încă încearcă să se obișnuiască cu vestea.

Bărbatul nu a precizat dacă plănuiește sau nu să ia legătura cu mama lui biologic, Dora Froncza. Să își întâlnească tatăl nu va mai avea niciodată ocazia, deoarece Chester Froncza a murit în urmă cu câțiva ani.

Un purtător de cuvânt al FBI a refuzat să confirme dacă bărbatul găsit în Michigan este sau nu adevăratul Paul Fronczak, precizând că „cere respectarea intimității victimelor pe tot pargursul anchetei”. Și Dora Fronczak, care locuiește în Chicago, a refuzat să comenteze, potrivit Daily Mail.

„Bună ziua! Ați fost răpit acum 50 de ani de o asistentă, chiar din brațele mamei! V-a luat locul alt copil. Paul vă cheamă!”  

Copilul găsit abandonat.

Presupusul Paul Fronczak, cel care a ajuns să fie crescut de Dora și Chester, a aflat cine este cu adevărat. Părinții lui aveau secrete cumplite!

Într-un interviu acordat anul trecut, Paul, acum în vârstă de 55 de ani și tatăl unui copil, a declarat pentru The Sun că de-a lungul timpului a tot avut dubii că Dora și Chester sunt adevărații lui părinți. Și-a pus primele semne de întrebare, după ce, la vârsta de 10 ani, a aflat despre cazul copilului răpit.

Le-a spus părinților lui că are unele dubii, în 2012, și au fost toți de acord ca el să facă un test ADN. Însă, cei doi părinți care au trecut prin întregul calvar s-au răzgândit pe ultima sută de metri și i-au cerut fiului lor să renunțe la acest test. Nu i-a ascultat, iar adevărul i-a izbit în plin pe toți trei!

Dora și Chester Fronczak nu au mai vorbit cu Paul după ce el a continuat cu testul ADN, împotriva voinței lor.

Curios să afle cine este el cu adevărat, Paul Fronczak a angajat un expert care să îi găsească. În 2015, a aflat că numele lui adevărat este Jack Rosenthal și că părinții lui aveau secrete cumplite!

Mai exact, mama lui suferea de alcoholism, iar tatăl lui a fost „un veteran care se confrunta cu probleme psihice”. Ambii au murit în urmă cu mulți ani.

Asta nu este tot! Bărbatul a descoperit și că a avut o soră geamănă, pe nume Jill, care a dispărit după ce a fost nglijată de părinții lor biologici. Nu s-a aflat niciodată ce s-a întâmplat cu ea.

În plus, un verișor al bărbatului i-a spus că păinții lui biologici îli țineau pe el și pe sora lui geamănă „într-o cușcă” în primii lor ani de viață. Alți membri ai familiei i-au spus că el și sora lui plângeau întotdeauna.

Bărbatul încă nu a aflat circumstanțele exacte în care el a ajuns singur la un centru commercial, dar crede că ceva „tragic” s-a întâmplat cu sora lui geamănă, iar părinții lor l-au abandonat ca să încerce să mușamalizeze totul.

„Bună ziua! Ați fost răpit acum 50 de ani de o asistentă, chiar din brațele mamei! V-a luat locul alt copil. Paul vă cheamă!”  

Linda Taylor.

Cine ar fi fost femeia care l-a răpit pe Paul. „Avea o cameră plină de peruci și alte lucruri ce o ajutau să se deghizeze”

În 2013, o persoană din Chicago, Johnnie Harbaugh, a spus, pentru ABC News, că mama lui, Linda Taylor, ar putea fi persoana care l-a răpit pe Paul din spital. Femeia era o maestră a deghizării și dând numeroase lovituri în sistemul de sănătate american.

„Mama mea era capabilă de orice. Nu doar să răpească un bebeluș. Făcea tot ce putea ca să supraviețuiască”, a spus Johnnie Harbaugh.

El a mai spus că bebelușul Paul Fronczak a ajuns acasă la el, în 1964, adus de mama lui. Ar fi obișnuit să se joace cu copilul, pe care îl numea „Tiger”.

Linda Taylor, care a mufrit în urmă cu 12 ani, după un infarct, ar fi fost vinovată și de alte infracțiuni, orecum furt, asalt și chiar crimă. Potrivit fiului ei, aceasta ar fi avut o întreagă încăpere în casă dedicată perucilor ei și altor materiale pentru deghizare, inclusive în asistentă sau medic. Femeia nu a declarat niciodată că l-a răpit pe Paul și nu a fost acuzată pentru această răpire.

A stat cu mortul în frigider! A păstrat cadavrul soţului în congelator, timp de zece ani, pentru a-i încasa indemnizaţia... O bunică de 79 de ani face senzație pe internet, în lenjerie intimă! „Poți să ai o viață extraordinară la orice vârstă” ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x