Antena Căutare

O mamă și-a reîntâlnit fiica decedată la șapte ani, prin intermediul tehnologiei! A putut să o atingă și să o audă! Imagini sfâșietoare! VIDEO

O mamă din Coreea de Sud a fost reunită cu fiica ei care a murit la șapte ani, prin intermediul tehnologiei. Femeia a putut să își atingă și să își audă copila, care a decedat în urmă cu patru ani.

O mamă și-a reîntâlnit fiica decedată la șapte ani, prin intermediul tehnologiei! A putut să o atingă și să o audă! Imagini sfâșietoare! VIDEO
Jang Ji-sung și fiica ei, Nayeon.

Prin intermediul realității virtuale, mama îndoliată a putut să atingă un avatar al fiicei ei și să poarte conversații cu această reprezentare a copilei. Fetița-avatar a asigurat-o pe femeie că nu mai simte durere.

„Draga mea, mi-ai lipsit!”, i-a spus femeia, Jang Ji-sung, avatarului fiicei ei, Nayeon, în „reuniunea” ce s-a petrecut în cadrul unui show TV din Coreea de Sud.

Femeia i-a ținut mâna fiicei ei „readuse la viață” prin realitatea virtuală, în timp ce obrajii i-au fost inundați de lacrimi.

Tatăl, fratele și sora copilei decedate au urmărit imaginile din public. Și fețele lor au fost săldate în lacrimi.

La finalul acestei „întâlniri”, fetița se întinde ca să adoarmă, spunând că este obosită, iar mama ei și-a luat la revedere.

Femeia, care poartă cenușa fiicei ei într-un medalion, a spus că a acceptat să participe, astfel încât să ajute și alți oameni ă treacă peste durerea de a pierde pe cineva drag.

„Cred că acum ar trebui să o iubesc mai mult decât să îmi lipsească și să mă simt rău de dorul ei. Ar trebui mai degrabă să fiu încrezătoare că o voi întâlni cândva”, a mai spus femeia.

Sublim! Vlahuță, către fiica sa, Margareta: ”Să fii bună! Să fii bună pentru că poți fi fericită! Cei răi nu pot fi feri... Bill Gates nu cumpără yachtul pe bază de hidrogen proiectat de firma Sinot, potrivit acesteia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x