Antena Căutare

A găsit un cristal frumos și l-a așezat într-un acvariu. După 30 de ani, s-a uitat mai bine la el și nu-i venea să creadă ce vede

O piatră misterioasă a fost găsită în urmă cu 35 de ani, în Siberia. Găsită de soțul unei femei din Krasnoiarsk, Lidia Korșunova, o femeie din Krasnoiarsk, obiectul a rămas peste trei decenii în acvariul familiei.

O piatră misterioasă a fost găsită în urmă cu 35 de ani, în Siberia. Găsită de soțul unei femei din Krasnoiarsk, Lidia Korșunova, o femeie din Krasnoiarsk, obiectul a rămas peste trei decenii în acvariul familiei.

Deși la început au crezut că este vorba despre un obiectu artificial, o bucată de sticlă fără valoare, după mai nulți ani, Lidia, de profesie geolog, a citit lucrările unui specialist și a început să creadă că este în posesia unui smarald.

După analiza specialiștilor, obiectul nu era ceea ce bănuia femeia. Totuși aceasta conținea de 7,5 ori mai mult nichel decât sticla obișnuită, de 6 ori mai mult cupru, de 20 de ori mai mult zinc, de 3 ori mai mult cobalt, de 40 de ori mai mult crom. Prin urmare, nu putea fi artificailă.

Concluzia finală aparține unui fost specialist al Agenției Spațiale a Rusiei. Obiectul uitat atâțiea ani în acvariu, ca o banală decorațiune, este de fapt o bucățică de sticlă extraterestră, ajunsă pe Pământ odată cu înspăimântătorul meteorit care a lovit în urmă cu peste 100 de ani la Tunguska.

Gollum din Stăpânul Inelelor chiar există?! A fost descoperit în Malaezia. Povestea lui te va întrista cumplit... UPS! A vrut să fie romantic, dar când a văzut ce făcea soţia lui la duş a renunţat: "Divorţez sau nu?"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x