A început să primească mesaje de la un bărbat de două ori mai în vârstă decât ea. Ce s-a întâmplat o lună mai târziu

 

O tânără superbă, în vârstă de 27 de ani, a început să primească mesaje de la un bărbat pe care nu îl cunoștea și care era de două mai în vârstă decât ea. După doar o lună, viața ei s-a schimbat complet!

În noiembrie 2018, un afacerist în vârstă de 57 de ani, a pus ochii pe Sophia Spallino, o tânără superbă. Crezând că femeia era nepoata unui prieten de-al său, Robert Croak i-a trimis acesteia câteva mesaje, spunându-i că o admiră și îi apreciază dorința de a deveni celebră pe Instagram.

Deși, inițial, a fost surprinsă să primească mesaje de la un bărbat cu 27 de ani mai în vârste decâe ea, Sophia a început să aprecieze din ce în ce mai mult conversațiile cu el. După ce i-a explicat că nu are nicio legătură cu prietenul lui, cei doi au continuat comunicarea. 

O lună mai târziu, tânăra s-a urcat într-un avion și a zburat 1700 de kilometri, până în Ohio, SUA, pentru a ieși la prima întâlnire cu Robert. De atunci, cei doi au fost nedespărțiți.

„Ne-am întâlnit în noiembrie. Robert lucra la un proiect la Hollywood și eu eram acasă, în Louisiana de Sud. Un prieten bun de-al lui Robert are același nume ca tatăl meu, iar nepoata acestuia are același nume ca mine. Când Robert a dat peste profilul meu de Instagram, și-a întrebat prietenul dacă sunt nepoata sa. El i-a răspuns: „Nu, dar arată foarte bine”.

Am fost curioasa de ce un bărbat de vârsta sa m-ar urmări pe Instagram, pentru că eu mă adresam femeilor tinere. Robert mi-a lăudat eforturile, iar pasiunea comună pentru antreprenoriat a dus la o prietenie frumoasă care s-a transformat într-o poveste de dragoste”, a povestit Sophia.

 Ce i-a legat pe cei doi?

„Când l-am cunoscut pentru prima oară și m-a scos în oraș, am fost atentă cum se comportă toată lumea în jurul lui. Cei care îl cunosc pe Robert îl iubesc. Îi face pe toți să râdă și îi tratează cu blândețe, iar asta înseamnă mult pentru mine”, a adăugat ea.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI