Antena Căutare

A înfiat un cățeluș simpatic, iar după un an a avut parte de un șoc. Animalul înfiat s-a transformat într-o fiară!

Un bărbat din Arizona a înfiat un cățeluș adorabil, dar peste un an a avut parte de o surpriză de proporții. Americanul nu a știut cum să reacționeze atunci când a văzut ce are în ogradă

Un bărbat din Arizona a înfiat un cățeluș adorabil, dar peste un an a avut parte de o surpriză de proporții. Americanul nu a știut cum să reacționeze atunci când a văzut ce are în ogradă.

Totul a început când cetățeanul de bună credință a răspuns prompt unui anunț lipit pe peretele unei case și în care apărea fotografia cățelușului ce trebuia înfiat. Totate bune și frumoase până când patrupedul a început să ajungă la maturitate, iar trăsăturile se diferențiau în mod clar de cele ale unui câine obișnuit.

Panicat, proprietarul animalului a apelat la voluntarii organizației "Wolf Connection", iar când aceștia au ajuns la fața locului au constatat că puiul era un lup adevărat.

Muzica lui, expresie a poeziei! Bob Dylan a primit premiul Nobel pentru Literatură pe 2016... Bianca Peica, cea mai dezinhibată fiică de milionar. Se pozează non stop în ipostaze sexy!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x